User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
54 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: LCD önerisi

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up LCD önerisi

Herkese selamlar
    42" 1500 tl ye kadar lcd tv almayı düşünüyorum. Tabi ki taksitle alı cam var mıdır sağda solda kampanya yada Ankara da olup ben sana hesaplı alırım diyen? Geçenlerde ostim de bir yerde ucuz ucuz satmışlar tv leri ama ona yetişemedim. usb den film oynatması ve 100hz olması benim için yeterli.

Şuradan hesaplı alırız derseniz de cumartesi gidip alırız.

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son verecegın rakam 1500 mu?
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son verecegın rakam 1500 mu?
    aslında üstüne çıkarım ama sonu gelmiyo o yüzden 1500ü geçmek istemiyorum fazla + -100

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardes bizim markette(koçtaş) bıdaha gelmıycek urunler vardı teshır olanlarda vardı led falan.bı bakayım varsa bıseyler haberlesırız.
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes bizim markette(koçtaş) bıdaha gelmıycek urunler vardı teshır olanlarda vardı led falan.bı bakayım varsa bıseyler haberlesırız.
    Çok iyi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung 40C650 kesinlikle tavsiye ederim

kendim de kullanıyorum USB den herşeyi çalabiliyor MKV de destekliyor + 100hz

PS3 Bluray Kablo Tv herşeyiyle fevkalade

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - FULL HD-102 cm LCD TV, Ultra Clear, 100HZ, 1920x1080, DLNA, 4xHDMI, 40C650-52-54 - Televizyon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saolasın Tufan benimde düşündüğüm cihazlar arasında

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40c650 iyidir reis, bende 40c530 var çok memnunum.

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vatan pc de %25 indirim filan oluyo gayet uygun fiyatlara geliyo.Dünde %20 indirim vardı.
    Tabi World cart varsa. ama vatan yılbaşından beri bu 3. kez inidirdi. yine olur bu aralar.ordan almak mantıklı. Bende düşünüyorum 100 HZ 42" bi lcd ama karar veremedim. Led mi alsam diye ledlerde çok pahalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40-42" arasında gidip geliyorum bazen hesaplı led tv lerde oluyor.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence en az 102 cm al. 40 lar keyif vermiyor biyerden sonra, bende 102 almadığıma pişmanım

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yer sebebiyle 82 cm lcd almayı düşünüyorum model tavsiyelerini bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yokmu tavsiyesi olan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alican led tv yok sen bakma. led aydınlatmalı lcd onlar. zaten alacağın görüntü de lcd den daha iyi değil. 40c650 yi al keyfine bak derim en başta. ama şunu unutma 650 nin ekranı parlaktır. mat bir ekranı yok. yani tavandaki lambayı da görürsün ekranda yer yer kendini bile görürsün ayna misali. yani hem akşam hem de karanlık bir ortam olursa tadından yenmez ama gündüz ve bulunduğu ortamda ışık olursa sıkıntı verebilir. ve tv yi uzun süreler izleyeceksen gözünü yorar parlak ekran görüntüsü. ultra clear panele sahip cünkü. clear panel görüntü açısından daha iyidir. mat ekranlı modeller de var yine çok iyi .. 630 serisini öneririm. hem de fiyat açısından daha makul olabilir.

kentpark a geç kardeşim sen en iyisi. media markt ve darty den fiyatları karşılaştır. teknosa da var orada orada da bak fiyatlara. teknosa deyip geçme bazen bir tv için bütün elektronik marketlerden iyi fiyat verebiliyor. ve vatan la electro world kaldı.

bu arada lg led tv lerde 12 aylık digiturk hd ucretsiz veriliyor. olur da lg den bir model begenirsen bu kampanyaya dahil olup olmadığını sor aldıgın yerin. misal electro world dahil onu biliyorum ama aynı tv media markt da o kampanyaya dahil degildi.

samsung 40c650 nin parlak ekranını gör derim önce. eğer yansımalardan şikayet edersen ki tv bölümleri genelde karanlık olur o zaman 630 modellerine bak. mat ekran ve ultra clear degil sadece clear panel olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alican led tv yok sen bakma. led aydınlatmalı lcd onlar. zaten alacağın görüntü de lcd den daha iyi değil. 40c650 yi al keyfine bak derim en başta. ama şunu unutma 650 nin ekranı parlaktır. mat bir ekranı yok. yani tavandaki lambayı da görürsün ekranda yer yer kendini bile görürsün ayna misali. yani hem akşam hem de karanlık bir ortam olursa tadından yenmez ama gündüz ve bulunduğu ortamda ışık olursa sıkıntı verebilir. ve tv yi uzun süreler izleyeceksen gözünü yorar parlak ekran görüntüsü. ultra clear panele sahip cünkü. clear panel görüntü açısından daha iyidir. mat ekranlı modeller de var yine çok iyi .. 630 serisini öneririm. hem de fiyat açısından daha makul olabilir.

kentpark a geç kardeşim sen en iyisi. media markt ve darty den fiyatları karşılaştır. teknosa da var orada orada da bak fiyatlara. teknosa deyip geçme bazen bir tv için bütün elektronik marketlerden iyi fiyat verebiliyor. ve vatan la electro world kaldı.

bu arada lg led tv lerde 12 aylık digiturk hd ucretsiz veriliyor. olur da lg den bir model begenirsen bu kampanyaya dahil olup olmadığını sor aldıgın yerin. misal electro world dahil onu biliyorum ama aynı tv media markt da o kampanyaya dahil degildi.

samsung 40c650 nin parlak ekranını gör derim önce. eğer yansımalardan şikayet edersen ki tv bölümleri genelde karanlık olur o zaman 630 modellerine bak. mat ekran ve ultra clear degil sadece clear panel olacak.
    Çet dediklerini az çok anladım cumartesi bir kent parka gidip bakayım

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dostum banada bir öneride bulunaydın iyiydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yer sebebiyle 82 cm lcd almayı düşünüyorum model tavsiyelerini bekliyorum
    alican ile aynı öneriler senin için de geçerli hocam. sana da 32c650 yi öneririm. ama dediğim gibi parlak ekran senin avantajına mı dezavantajına mı ona iyi bak. bende var mesela yani odanın birinde bu var. ve gayet memnunum. zaten bu tv yi oda için falan alın derim. izleme mesafesi ekranın yaklaşık 4 katı olacak gibi hesaplayın. yani 82 x 4 = 328 cm ötesinde ve ekranın orta noktası gözünüzün hizasında olacak şekilde izlemeniz öneriliyor. ben de öneririm yakından izlerseniz gözleriniz pixelleri seçer ve bozuk bir görüntü izler gibi olursunuz. uzaktan da hareketler akıcılıktan uzaklaşır. ama şunu bilin ki şu an çoğu görüntü işleyici kişiler crt yani bizim deyimimize tüplü ekranları kullanır. onun görüntüsünü beklemeyin sadece.

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40c650 aldım 1590tlye vatandan 2 ay oldu cok memnunum bılgısayardan ethernetten dosya paylasımı ınternet tv her turlu format okuyor 1gb hdd bagladım cok guzel fılm seyrettırıo hd fılmlere alısınca normal fılm seyretmez oldum

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SONY bayine bir git araştır kampanyası vardı gecenlerde görmüştüm dedigin özelliklerde var olması lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)