|
|
#1 | |||
![]() |
selam arkadaşlar bir arkadasıma emme manifoldu lazımdı vtec 2 ye takıcaz 1,6ies ler oluyormus sanırım benimde çatıda si dan cıkma emme manifoldum var onu takalım diyoruz daha önce yapan varmı flanş falan gereklimi oluru nedir bilenlere sorulur
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
1.6 ies in olduğunu duydum yapanda vardı zaten fotoları v.s sitede...ama esayınkinin olucağını zannetmiyorum yada olabilir
denemek lazım
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ozaman sökücez görücez
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
1 2 saatte yaparsınız
![]() bence 1.6 ies bulun o daha hp veriyomuş okumuştum o konuda
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
si deneyen olduğunu sanmıyorum daha önce
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
kelebeklerin ölçüsü önemli işte
bide olcakmı ? denemek lazım...deneyen varsa yazsın artık bende çok merak ettim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
si emmesi üzerinde işlem yapmanız lazım.sökmeyin boşuna
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
si emmesi ile hurdacida ies emmesi takas edilir, daha kolay gibi
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
eminsin si uymaz 1.5 sohc vtec ya da i es takabilirsiniz en verimlisi i es tabiki __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
esay emmesi uymuyor , ies emmesi ile olacak ve hatta ies emmesi üzerinde de bir sürü işlem yaptıktan sonra olacak
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ahaha deneneli çook uzun yıllar oldu
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
direkt olarak olmuyor. ya flanşı düz bir şekilde doldurup vtec2 emme contasına göre deliklerini deleceksiniz. yada 1 tarafı vtec2 silindir kapağına uygun, diğer tarafıda si emmesine uygun flanş yaptıracaksınız. ama buda olmaz çünkü bu sefer emme sığmaz ateş duvarıyla kapak arasına
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Tam diyordum bursalılar yaptı ies filan taktılar diye yazmıssınız zaten
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ies emmesi bile zor giriyor bizim emmenın oldugu yere klıma hortumlarını falan geriye bükmek gerekıyor flaşla aktarma ımkansız olur yer cok dar
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bilgiler için hepinize cok cok teşekkürler arkadaşlar
|
|
|
|