üzüldüm bi galatasaraylı olarak bu kadar yılını vermiş bi adama bu şekilde veda edilmemeliydi..
Printable View
üzüldüm bi galatasaraylı olarak bu kadar yılını vermiş bi adama bu şekilde veda edilmemeliydi..
son haftalardaki huzursuzluğun nedeni belli oldu severdik deli iboyu ama artık zamanı gelmişti keşke böyle olmasaydı 37 yaşında güzel bir jubile daha iyi olurdu hak etti de. ama devre arasında ne olursa olsun haklı haksız butun takımın içinde tutup birine girişmek tüm motivasyonu kardeşlik duygusunu bitirir yönetim için zor ama doğru bir karar
ntv spor canlı yayın
bir galatasaraylı olara üzüldüm..
soldan bindirmelerini hatta kendini kaptırıp auta çıkmalarını özlicez
Ooooo Deli İBRAHİM ooo oooooo Deli İBRAHİM....
İçimizdeki sevgi bambaşka, ulan hiç unutmam Barcelona macını hiç mi hiç unutmam dakkika 88 3 kişiye çalım atıyo çizgide heyttt severim bu deliyi...
Suan kanalların birinde canlı yayında cnn sanırım
Bu olay bahane oldu , yönetim daha önce kafasında bitirmiş bence İbrahim'i hemen oldu bittiye getirdiler . Zamanında benzerini Nouma ya yaptılar ya , el haraketini fırsat bilip hemen gönderdiler.
Zaten şampiyonluk yarışında değil Beşiktaş bari sene sonunu bekleselerdi sonra jubile yapıp gönderseler daha iyi olurdu
Jübile teklifi yapıldı ve sonuna kadar Beşiktaş Klübü'nün kapısı Deli İbo'ya açık olduğu söylendi.Haksızlık yapıldığını düşünmüyorum.
ya o deilde demirören öldürcen beni fena komik adam :)
ibrahime demişki ibrahim bizim dünya takip edio müsama göstermeyiz :)
bide herşeyiyle lider kulüp olduklarından böle durumlar futbollarına zarar verirmiş
lan tüpçü sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :)
kaptanımızın böyle ayrılması hiç yakışık almadı..en azından kadro dışı edilirdi sezon sonunda da mutlu bir şekilde jübile ile takımdan ayrılırdı..asıl toraman gitsin çirkefin teki..
ibrahim üzülmez bu sevda bitmez :D
harbiden keşke şikeci toraman gitseydi
abi öylede hepsi hertürlü parasını alıyo zaten sonuçta herif hırsından hiçbirşey kaybetmemiş takımı için deli gibi çalışıyor..ben gs li olarak gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm.basına yansıtılmadan çözülemezmiydi acaba o kadar yıl o kadar emek.neyse olan olmuş geçmiş olsun.
Başkan Demirören ve Üzülmez birlikte basın toplantısı düzenledi, duygusal anların yaşandığı veda konuşmasında İbrahim Üzülmez "Üzüntüsünü yaşıyorsunuz ama maalesef iş işten geçmiş oluyor, karar verilmiş, kalemimiz kırılmış" dedi.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve eski kaptan İbrahim Üzülmez, dün akşam gerçekleşen şok ayrılığın ardından bugün kameraların karşısına birlikte geçti.
İlk sözü Demirören aldı ve şu açıklamayı yaptı:
"İbrahim'i Beşiktaş kulübüne getiren yönetici bendim. Maalesef manevi düşünemeyiz. İbrahim'in soyunma odasında yaptığı hareket Beşiktaş kulübü tarafından kabul edilebilecek bir hareket değildir. Hiçbirimizin istemediği bir hareketle karşı karşıyayız. Kararı almak zorundaydık, hocamızın raporu doğrultusunda kararı yönetim aldı. Kazanan hiç kimse olmadı, kaybeden hepimiz olduk. Ben bir oğlumu kaybettim. Sözleşmenin feshedilmesi dışında başka bir seçenek yoktu, A2 takımına gönderemezdik.
eşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'den sonra sözü İbrahim Üzülmez aldı. Zaman zaman gözyaşlarını güçlükle kontrol ettiği gözlenen Üzülmez, şunları söyledi:
"Karşınıza tek olarak çıkacaktım, başkan yanımda bulunmak istedi ve ben de kabul ettim. Ankaragücü maçının devre arasında kendimi kaybettim, sizler gibi insanım ve ne olursa olsun 36 yaşındayım, şahsıma yapılan rencide edici hakarete de dayanamazdım. Böyle bir tepki verdim. Şimdiye kadar olumsuz bir yaklaşım içerisinde bulunmadım. Bir kişi hariç kimseyle kavga etmemiş bir oyuncu olarak hassayetimi de sizlerin takdirine bırakıyorum. İçinde bulunduğum durumu savunmuyorum, beni bu şekilde davranmaya iten arkadaşımı da vicdanıyla başbaşa bırakıyorum. Birçok hocayla çalıştım, birçok oyuncu arkadaşım oldu, böyle bir olayla da gündeme gelmedim.
Bir insana kaptanlık verilmeyeceğini, bunun saygı ve sevgi içerisinde verileceğini iyi bilenlerdenim. Geride güzel izler bıraktım. Bugün beni arayan personel kardeşlerimin de gözyaşlarını görünce demek ki ben bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Kimse böyle bir olayla gündeme gelmek istemez, benim de iki tane çocuğum var. Üzüntüsünü yaşıyorsunuz ama maalesef iş işten geçmiş oluyor, karar verilmiş, kalemimiz kırılmış. Üzerime düşen görev 11 yıl boyunca şerefle hizmet ettiğim Beşiktaş'a aynı şekilde veda etmektir. Böyle olmasını istemezdim."
Demirörenin hırsını Batiatuse benzettim ya :)Quintus Lentulus Batiatus. Sonu oyle olmasin tabi.
Ayrıca kimse Beşiktastan buyuk degildir.Oyle bi hava olduki sanki birtek ibrahim uzulmez oynuyodu butakımda.Yapacak birşey yok artık kaptansın profesyonelsin aynı şeyi defalarca yapamaman lazım zaten jubileside yapılacak.Azcık akıllı olsaydı bu durumlara dusurmezdi kendini.
Ne olursa olsun böyle bir olay yüzünden gönderilecek bir adam değildi Deli İbrahim.Futbolunu beğenmezdim o ayrı.
YouTube - Beşiktaş 100. Yıl Belgeseli
Çok Fazla Degıl 15.sanıye :)
Beko Forma varken vardı ıbrahım uzulmez 100.yıldan takımda kalan tek ısım.
Hakkımız varsa helal olsun yakısmadı.
Para ıcın Oynayan degıl Kazanmak ıcın oynaayan Bos sozlesmeye ımza atan adam.
Yolun acık olsun.
cıdden cok uzuldum.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...GN53_aq5PA&t=1
Bu adam gıbı adam lazım besıktasın sol acıgına .
Amokachi Kendı sahasından alıp gol yapıp gelen ender adamlardan :)
ne üzülmezmiş anlamadım gitti.
kimse beğenmez, bu sezon özellikle yokları oynar pozisyonda. bir kere yaptığı işi birdaha yaptı, sen kimsin ona buna yumruk sallıyorsun?
en basit halısaha maçında bile insanlar hırslanınca küfür eder, toramanla sorunun varsa adam olsaydında gitseydin madem adama saldıracak kadar haklı görüyorsun kendini...
herkes unutmayacak hatırlayacak seni, ama futbolunla değil hırsın ve azminle...
katkıların için teşekkürler.
ne ofansif yönü ne de defansif yönü olan ne bir orta yapabilir ne bir şut çekebilir ömrü geri pas vermekle geçmiş hiç bir halta yaramayan bir ''sol bek'' di.
rakiple ikili mücadelelerde hemen kendini yere atan emek hırsızı çirkef bir herif işte
o oynarken takım 10 kişi gibi oynuyor
ismail varken bu adamı kim ne diye oynatır anlamak mümün değil
bjk li olarak bu hafta duyduğum en güzel haber