hangi şirketlerin acenteliği var sizde?
Printable View
hangi şirketlerin acenteliği var sizde?
geriye dönük poliçe yapılmıyor yıllardır sistem izin vermiyor .
yeşil kart poliçesi olmazsa çıkış yapamıyorsunuz diye biliyorum.
ak indirimi aktarmamıza izin vermiyor :) siz yapıyor musunuz ak sigortada hasarsızlık aktarımını?
Daha Çok Y.kredi kullanıyorum o durumda çünkü 6 Aya kdr Alabiliyorum hasarsızlığı Y.kredide.
Trafik Poliçe Uygunluğuna görede Axa yı kullanıyorum şu sıralar Çünkü diğer şirketlerden çok uygun.
satıs olayı mantıklı araba cıktıgında 70 tl vermek sorun değil satıs yapıp bu faizden kurtulabildikten sonra yaparım sıkıntı yok.
bu arada bilgiler icin tşkler...
Tam benim aradığım konu
peki devir işlemi yaptık diyelim devreden kişiden bu parayı faizi istemiyormu devlet ?
trafıkten çekme işlemi yaptırmış olsaydınız porblem olmazdı
benim 2010 10. ayda bitmiş,ne kadar ceza gelir
benimde merak ettiğim bi durumdu kangoo nunda 2008 aralık ayından beri yok ben buna ne kadar odeyeceğim ort olarak ?
senin konunun dışında bir konuya değinmek istiyorum 2008 yılında aracımın sigortası bitmişti her neyse sigorta yaptırmaya gidiyordum sigortamın üstünden 1 hafta geçmişti maglum ögrencilik hali final haftasına denk gelmişti gidipte yaptıramamıştım neyse sigorta yaptırmaya gidiyordum giresun merkezde polisler cevirdi beni herşey tamam dı araçın sigortasının geçtigini görünce hiç affetmedi 140 küsür tl ceza yazdı bana polislere durumu anlatana kadar canım cıktı ama anlamak istemediler kısacası o sene sigorta bana 340 küsüre geldi ceza ile birlikte burdan ögreniyoruz ki ayından post polisten dost olmaz buda bana kapak olsun... :)
sıgortamı yaptırdım .kıbrısa gıttım.1bucuk sene kaldım sıgortam bıttı gelmeden 10 gun once yaptırıp tr ye gırıs yaptım.
yaklasık 4 ay sıgortasızdı aracım.
400 kusur kadar para odedım.
snr gelıp neden bole oldu nıe fazla dıyınce ındırım yaptılar.300e bagladık.
bı sıkıntı oldugu kesınde sevdıgınız bı sıgortacı orta yolu bulur.