|
|
#1 | |||
![]() |
herkese selamlar,
tt-01 evde uzun zamandır yatıyor. biraz kurcalayıp tekrar kullanmak istiyorum. araçtırdığıma göre motoru brushless denenlerle değiştirip esc de yenileyince ve diğer işlemlerle baya bi güzel olacak. ilk etapta; alum. saft rulman seti sonrasında 9t 4300kv ezrun motor +esc ayarlı amort. ayarlı alu. salıncaklar ve motor mount. +kilitli diff. şimdi merak edilen soru ? diff kilidi nasıl yapılır foto. var mı? yoksa diff içini açıp basacam sıcak siliconu. 2.si motoru değiştirince yanında ekstra ne gerkecek (elek. sistemi vs gibi) 3. bu parçaları en ekonomik nereden alırım? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: D14A4
|
Yeah Racing (#TT-069BU) Aluminum Solid Axle (BU) for Tamiya TT01/TT01E - TT01/TT01R - rcMart.com - bu parça bildiğim kadarıyla diff kitlemeye yarıyor ( % 100 kitliyor ) slikon ile ne kadar kilitleyebileceğini el yordamı ile ayarlıyabilirsin ayrıca...
Hobby Shop - Radio Control scaled car, truck, crawler, monster, helicopter, planes :: yine bu listeden de brushless set seçip kullanabilirsin... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: POLO 6R & ...
|
sezai bas silikonı kitlensin
ben oyle yapmıstım brushless en iyi cözüm listende güzel hemen hemen hepsi var benim saşenin üzerinde , direksiyon setinide almanı tavsiye ederim yoksa
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: gti
|
Sezai abi sende mi :s yani babamdan tt 01 çıksa şaşırmam artık
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
sanırsam evet
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa D GSI
|
Ne kadar çok modelci varmış
![]() O diff kutusunu normal kullanıcak gibi toplayın. Fakat yağlamayın. Sonrasında sıcak slikon tabancası iyice ısınınca en altlarıda düzgün dolucak şekilde slikonı sıkın ve kurumadan hemen üst kapağıda kapanın. Uzun süre bu şekilde idare edebilirsiniz. Yanlız yukardaki fotolarda ufak dişlilerin geçtiği pim gözükmüyor. Onunla birlikte toplamanız lazım. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Mini CooperS(r53 perting)-Polo Gti Revo
|
şaftı ve on takım alu olsun ve aslında güçlü bi servo almanızda herzaman yarar olucaktır servo çok önemli
__________________________________ Dönüp Bakma Arkana Ve Sakın Unutma Krallar Önden Gider.... Yüce F.U |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
en özel ayarlarınızı yapında bi hardcore yapim size
__________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
arabanın bagajında güzel bi setuplı TT01 var
brushless lı falan
__________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Bence TT01 i satın
yerine hazıre o kadar uğraşacağınız TT01 den daha iyi bi model alın..Heleki fırçasız motor için hiç sağlıklı bi şase değil.. Lakin 80+km de kontrol çok az bile değil ![]() Zamanında Novak GTB 6.5 takmıştım saçma sapan bişi olmuştu...İsterseniz motor halen duruyor... Birde fırçasız motora li-po pil ve şarj aleti almanız gerekli.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
TechTurkey
|
yavuzun dediği gibide lipo pil şart __________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
One way denilen diff modelini alıp takabilirsiniz bu size fren yapıldığında Elfreni etkisi yapmasını sağlar.Yok kitli diff yapmak istiyorum derseniz benim önerim gres yağıyla kilitlemektir olmadı silikonlada kitleyebilirsiniz.. Ezrun sistemi alırsanız yanında motor esc birde programlama kartı veriliyor ama ezrun hiçbirzaman önermiyorum.. Daha iyi bir bl sistemi kullanılabilir.. Bu parçaları en ekeonomik kıbrıstan alabilirsiniz (team-ncrc) Türkiyede ise modelmani sanırım mod parçası elinde mevcut arayıp öğrenebilirsiniz..
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
aliminyum parçalara gerek yok. Tt01de brushless ile çok kolay kırılırlar. ben lastiklere giden saftları 19t motorla kırmıştım
Bi brushlees motor bide guzel lastik oldumu tt01 için yeterlidir bence. ezrunda çok para harcamayıp fazla zevk almak için en güzel tercihdir. Şase değiştiriceksenızde Ta05 her setup'a cevap verebilen şaselerden biri olarak gayet başarılı.. Brushlesste lipo pil olmazsa olmaz bencede en öncelikle hafiflik olarak + sağlar.. Tech olarak celaliyedeki pistte bi organizasyon yapmak lazım herkes kozlarını paylassın bu konuda HERKESE GİDER ![]() Yedek parça lazımsa karşılık beklemeksizin yardımcı olabilirim. Son Düzenleyen emresener; 16-02-2011 22:59. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
bi tt cide bnm.brushless mevcut o listeden ziyade bi tek kilitli yok onuda sılıkonlamak yerıne solıd alıcagım ıcın ertelemıstım uzun suredırde yatıyr.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
1 ıncısı bırak bu ıslerı kardesım ewıne perde al sen ![]() 2 ıncısı hemen satmıssın nebıcım adamsın sen ya keyıf bmw mıs .. tüh sana hıh
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
TA02 isterim ben gene,nasılsa tt01'i geciyordu
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
amacım seri ve kıvrak bir araç olması. fakat söylenenlerden ezrun yada kısacası brushless motor almamın sakncalı olacağını anlıyorum. peki bu amaçla kullanılacak bir araç için neleri ekleyeyim yada çıkartayım? |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |