çok KRO(m) olmuş
kro lukla alakası yok mercedes e özel bir durum bu.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
polisaj boyası yapılması zor değil
mercedes ilk yarışa girdiğinde araçları 3kg civarı yarış kurallarına göre ağır gelmiş , bu nedenle yarış arabasının beyaz olan boyasını kazıma fikri ortaya atılmış ve boya kazındıktan sonra araç yarış kuralllarına uygun hale gelmiş ve girdiği yarışı kazanmış. aracın yapısı alüminyum olduğundan mercedes için gümüş renk bir anlam kazanmış , bu nedenle özel modellerinin her zaman prototipleri gümüş renk veya bu şekilde polisaj şeklindedir ki bence çok kusursuz bir mühendisliği yansıtmakta... paylaşım için teşekkürler
Ömer tam olarak mercedes'e ozel bi durum değil ama paraya ve zevke özel bi durum diyebiliriz
Mercedes in renk hikayesini ben de F1 la ilgili dergilerden birinde bunun gibi bi sey olarak hatırlıyorum fakat bu sekilde hazırlanan hiç bi prototip ya da özel seri hatırlamıyorum...
Bu aracların hazırlanısına gelince madem muhendislikten bahsediyoruz metal muhendisi olarak aracın tüm yüzeylerinin ileri teknoloji ve genelde bu amacla degil asırı kullanım gerektirecek esyaların Cr-Ni kaplanması yontemiyle kaplandıgını ve bu kaplamanın maliyet olarak asırı pahalı ve bakımı zor oldugunu biliyorum,yani pek polisajla elde edilecek kadar kolay degiller...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
benim demek istediğim ; yeni çıkardığı neredeyse tüm otomobillerin renkleri gümüş gri , polisaj olarak da sl 55 amg yi ve slr'ı hatırlıyorum (mercedes hakkında çok bir bilgim olmadığından kesin konuşamıyorum , sadece benim bildiğim bu kadar), hatta tamponlarının da alüminyumdan basılması oldukça yüksek bir üretim maliyeti getirmiş. yazılana göre de polisaj yapılıp üzerine özel bir vernik atılmış sadece , bu arada krom boyayı tr'de de bulmak oldukça kolay
![]()
Bunlar biraz daha abartmıs galiba..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
çikolata kağıdı gibiymiş bu da iyiceherhalde yolda baya bi nedir bu diye garip garip bakan olur
http://www.didierbeck.com/2004_07_01_blogs.php bak bu sayfadan senin o prototip olarak üretilen mercedeslerle ilgili bilgiyi bulabilirsin sanırım![]()
Ben sana yukarıda muhendis diyince sanırım sen benim sana basitce anlatmak istedigimi ya tam olarak anlamadın ya da ben tam olarak anlatamadım...
yukarıdaki diyagramlar sırasıyla E-goreceli maliyet,E-yogunluk ve Strength-yogunluk diyagramlarıdır ve bizim bir üretim ele alınırken hesaplarla secim yaptıgımız başlıca diyagramardır.O diyagramları incelersen eger tamponların degil Al alasımı,muhendislik alasımlı Al üretilse bile yüksek maliyet getirmeyecegini ve kullanılacak Al alasımlı tamponların da üzerilerine binecek kısmi yuke karsı dayanıksız olacagını anlayabilirsin.Diyagramları incelerken genellikle birbirlerine oranlayarak bakarsan ve daha once yapılmış uygulamaları da goz onune alırsan algılaman kolaylasır...
Senin beni yanlış anladıgın bir başka konu ise oradaki uygulamanın krom boya -ki boyle bi boya bile yok ama- olması.Oradaki aracların üzerinde ozellikle de motoru iyi bildigim için onda emin bi sekilde soyleyebilirim üzerinde boya namına hiç birsey yok,yoksa ben de biliyorum boyacılarda krom-nikel kaplama rengi boya oldugunu...Sizin günlük hayatınızda kullandıgınız XXX marka ömürboyu garantili Cr-Ni kaplanmış yani bakıldıgında bu araclar gibi pırıl pırıl gozuken ürünlerin kaplandıgı ünitede uzun bi süre bulundum.Buna dayanarak soyluyoum ki bu ürünler boyama ya da üzerilerine başka bi islem degil Cr-Ni kaplamadır.Korumak için de vernik degil ama ona benzer cizilmeyi onleyici bi ürün kullanılır...
Biraz bizim kitap forumlarına dondu ama kusura bakmayın arkadaslar,***** burası teknik bi forum
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
ben zaten mercedes hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığımı , sadece okudğum bir kaç kaynaktan edindiğim bilgileri "kesin olmamakla beraber" ibaresi ile ifade ettim. benim söylemek istediğim tamponların bir kaç katmandan oluştuğunu ve tek basım olmadığından işçilik maliyetinin yüksek olduğundan bahsettim. üretim konusunda haklısın , ben yapım mühendisi değil işletme mühendisiyim o nedenle bu tip üretim maliyetleri ile ilgili bilgilerim sadece okuduğum bir kaç sayfa yazıdan ibaret (onlar da ne derece doğru ise)bilgiler için teşekkür ederim...
ne boyası ya bunu photoshoplarda yapıyolar.. bitek BMW vardı bi tane o gerçekten kromdu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)