|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ---SARI---loading............................... By.AHM performance
|
arkadaşlar clio rs almayı düşünüyorum formdaki rs ci arkadaşları veya bilgi sahibi olan arkadaşlar biraz yardım edermisiniz bu araçlar nasılsır nerelerden problem çıkartır problemleri nedir 2001 42binde sağ camurluk ve arka sol çamurluğu değişmiş ikinci saibinden orjinal stok bir araç yorulmamış bir araç 16 binlira verilirmi bana bu konuda bilgi verirseni sevinirim yoksa yarın almayı düşünüyorum teşkkler plakasıda 34zf5834 şimdiden yorumlar için teşkkler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Bir kahveye / kafeye girdiginizde hic tanimadiginiz insanlarin arasina kendinizi tanitmadan oturup muhabbete dalarmisiniz ?
Ayrica Forumda Bold Alti cizili Buyuk Egik yada renkli olarak tum yaziyi yazamazsiniz bu tur efektler sadece belirtec olarak belirtmek istediginiz kelimeler icin kullanilabilir .Bu dunya uzerindeki tum forumlarda ve Turkiyede de bu sekildedir. Efeklerle yazmak forumlarda kabalik bagirmak yada hakaret olarak algilanir bilginiz olsun . Üyelerimiz - TechTurkey Forum __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg Son Düzenleyen ef186; 16-02-2011 19:39. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Yok aslında üyeliğim uzun zmandır varda bi çok konuda yorumlamışımdırda yeni ismle aldığım için ilk msjım haklısın kendimi tanıtayım ozaman
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
bahsettiğin aracın konusu burda var ..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...uuuuuu-11.html |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
vall kardeşim adam istenile nyere götür gerekeni anlatıı çok emin kouşuyo bilmiyom yaf kafam karıştı ilk defa rc kullanmayı düşünüyom bilmiyom yarıdm edin valla
bu işi bilen anlayan varsa söyleyin ongideyim istbulda o kesin anlar veya bu işi ben biliyom derse benzinini ben vereyim bakalım o arkadaşla
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
öncelikle kazasız sorunsuz bir rs i 15-16 gibi rakamlara zor alırsın bunu belirtmek isterim. ama motoru kurcalanmamış çok iyi giden vede kesinlikle kazası olmayan bir araç düşünüyorsan şu konudaki aracı öneririm gidip görmende yarar var ;
http://www.techturkey.com/forum/otom...s-172-mk1.html |
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
peki arkadaşım ben önerimi yaptım umarım senin için en hayırlı olanı alırsın iyi akşamlar
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
sağol kardeşim teşkkler inşallh bi sıkıntısı çıkmaz alırım aracı baya konusu dönmüş düşmü fiyatı çıkmış fln okuduğum iyi oldu ona gerede konuşuru buaracı hiç yürürken gören olmadım acaba ben pek rollin flan yapmam dedi bu taşehir ortamından uzuk bi arakadaşşmış yaşı 39 telefonda konuştuğum herşey okuduğum yorumlarla aynı hemen hemen gayet samimi konuşmuş konuşan arkadaş arka çamurluk benim içinsatarken nekadar sorun olur acaba nekadara almalıyım bi bilgi veririseni sevinirim tşkkler
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
valla pek bilgim yok ama o dediğin rs 13-14 gibi rakamlara galeride satılıktı sonra biri almış galba kazası nedir bilemem ama arka çamurluk değişmişse sanırım bir kere daha düşünmek gerek alırken
yinede karar senin
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
ss i biliyorum kardşeim rollingler az çoknamı var kendimce ama işte bu araç için ne diyecekler sonuçta bakmayada gittiler o konuda yorum yapan bi kaç arakadaş ban bi olumlu olumsuz yönünü söyleseler bende fikir sunacağım kardeşim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 08 berlina black s2000
|
anladığım kadar ile stock bir rs alıp kendin kurcalamayı düşünüyorsun,bence kesinlikle fiyat faydada çok pozitif bir araç,virajda yaparsın,rolling'de yaparsın pistede girersin
eğer stock olmasada olur dersen benim ayıyı (CVK rs) verelim sana __________________________________ seni unutmuycaz ALİDAN |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
evet kardeşim cvk ye de baktım ilanını gördüm dediğin gibi ben pek ellenmemiş kendim yapma tarafında kurcalamak istiyorum az çok bu ortamın içerisindeyisz siler gibi ilk defa clio rs olack benim işte egzoz flitre rp vs leri ni ben yaprıtmak istiyorum ki bu araç istediğim şekilde bi araç eğer bu şekildeyse jantlerı flan ben alırım sorun değil rs jantı ama işte dediğim gibi rs ciler nediyo bu konuda
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 08 berlina black s2000
|
olur olur rs iidir,eğlendirir,sevindirir
__________________________________ seni unutmuycaz ALİDAN |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Misafir
|
ben konu başında kazasız güzel yürür olan rs dediğin için SS clio rs i önerdim. ama ucuza bir rs bakıyorsan 14-15 gibi bir fiyata o söylediğin rs i alırsın zaten ama sorun yaşarmısın daha sonra bilemem sonuçta birazda şans işi bunlar belkide kazalı ama güzel toplanmış bir rs te olabilir |
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
50 binde bir rs vardı dedigin rakama onu alsana..
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:24 ::::

bu işi bilen anlayan varsa söyleyin ongideyim istbulda o kesin anlar veya bu işi ben biliyom derse benzinini ben vereyim bakalım o arkadaşla