istanbulda bende görmüştüm bayan kullanan :D ama bu bayandan olan cidden güzel bakan bi arkadas daha varr cinsiyet kimin kullandıgını bilmiyorum :)
Printable View
Yav bilgisizlik olabilir
Ben 2 senedir bu işin içindeyim 1 seneyide aşkın Clio Rs im var.
Herkez kendine göre birşeyler biliyorum diyor saygım sonsuz
Çoğu arkadaşa yol gösterdik çevremdeki herkeze her arkadaşa RS aldırdık
İstanbulda 7-8 Rs bizde zaten
İstediğimiz zaman buluşup istediğimiz modifikasyonu boyama işlemlerini yapabiliyoruz
Aracların artık baba oğul ilişkisinden ziyade karı koca ilişkiside yapar oluyoruz çoğu zaman
Benim arabam içinde neler söylendi alınmaz edilmez yok öyle böyle
Ben gözümü kapattım 1 günde almıştım
Sonra zaten bilen biliyor aracımın nasıl olduğunu...Fazlada anlatmaya gerek yok
Başkasının arabası hakkında kötü söyleyince doğruyu söylememek gerekiyor mantığı çerçevesinden kaçınıyor çoğu kişi...
Bence bu araç 16 milyara alınır fakat;
Çok kararsız birisi 15 milyara gidip al keyfine bak
2 haftada yürür hale getirdim.Parça lazım oldu yurtdışından getirdim milletin bulamadığı parçaları 2 günde temin ettim...
Osebeple parça sıkıntısı zaten MAİS te yaşamazsın yaşarsan temasa geçersin benimlen yardımcı olurum
tmm kardşeim ben şu araca bi motorcu arkdaşımla gidip bi bakayım çok sağlam bi kaportacı var onada bi baktırayım ondan sonra eğer adamın dedğikleri harici bişy çıkmassa alayım şans işi bu iş tabi ama işte içine sinmesi gerekiyo parça sıkıntısı çekermiyim oda var işte inşallh bu konudada yardımcı olan arkadaşlar olur ban sanırım ondan sonra araca gereken ni ben yaparım gebzeye rollingde bakarız araçlara;)
boşa konusmanın faydası yok binicek olan sensin :) gidip bakıp en güzeli begenirsen icinede sinerse alırsın.. gidişini bende merak ediyorum. inş istediğin gibi olur parca sıkıntısı çekmezsin. eğlenceli araba. bu fiyata bu donanımda bu gücte bulabilecegin en güzel arabadır bence.
parça durumu nedir bu araçların parçaları diğer araçlarla kıyaslarsanız aralarnda nekadar bi fark vardı mishal 306 GTİ ile kıyaslarsan
parça fiyatları değişiyor mesela vites topuzu 487 lira,4 amortisörünü değiştirdim arabanın yetkili serviste herşeyi içinde 485 lira tuttu 1.6sınınkini değiştirdik 700 civarında tuttu.ağır bakımına ek olarak alternatör setinide %20 yada %30 indirimle kasnak(600lira) değişimiyle 1600 civarı tutmuştu yine yetkili serviste anlıyacağın bazı parçaları ucuz bazıları pahalı.şanzıman bu arabalarda biraz sorunlu benim gördüğüm kadarıyla onada iyi baktırın.
42bindeki bir rs uzun süre sorun çıkarmaz demiş bazı arkadaşlar fakat araç yattıysa sorun çıkartabilir bence çalışmamasıda problem olabilir.
edit:bu arada uj 4777yi bayan kullanıyor 4-5 kez gördüm trafikte yalan değil yani
triger kayışı + tüm kayışlar devirdaim vs bir sürü şeyi 1100 e yaptırmıştım bakımını :D ucuzda sayılmaz hani baya pazarlık yapmıştım servisle :D:D rölanti valfi 200 220 milyon gibi bişi oksijen sensörü önemli asıl bosh'unkini alırsın 75 milyon filan serviste istiosun 300 gibi rakam çekmişlerdi .. bazıları ucuz ama bazılarıda bi o kdr pahalı clio diip geçme =) kasa olarak çok sağlam araç walla :D
y. bosnada oturuyo abisi var tamer 106 ları vardı sattılar değiştiriyolar sürekli 106 larını elektirikle uğraşıyolar;)