User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
137 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Clio rs almayı düşünüyorum

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayan kullanmıo ztn ya öyle yazmışlar ben araca bakması için önerdim ama gerçekten yolda 2-3 kez gördüm bayan rs kullanan onları yakalamak lazım
    istanbulda bende görmüştüm bayan kullanan ama bu bayandan olan cidden güzel bakan bi arkadas daha varr cinsiyet kimin kullandıgını bilmiyorum

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav bilgisizlik olabilir
    Ben 2 senedir bu işin içindeyim 1 seneyide aşkın Clio Rs im var.
    Herkez kendine göre birşeyler biliyorum diyor saygım sonsuz
    Çoğu arkadaşa yol gösterdik çevremdeki herkeze her arkadaşa RS aldırdık
    İstanbulda 7-8 Rs bizde zaten
    İstediğimiz zaman buluşup istediğimiz modifikasyonu boyama işlemlerini yapabiliyoruz
    Aracların artık baba oğul ilişkisinden ziyade karı koca ilişkiside yapar oluyoruz çoğu zaman
    Benim arabam içinde neler söylendi alınmaz edilmez yok öyle böyle
    Ben gözümü kapattım 1 günde almıştım
    Sonra zaten bilen biliyor aracımın nasıl olduğunu...Fazlada anlatmaya gerek yok
    Başkasının arabası hakkında kötü söyleyince doğruyu söylememek gerekiyor mantığı çerçevesinden kaçınıyor çoğu kişi...
    Bence bu araç 16 milyara alınır fakat;
    Çok kararsız birisi 15 milyara gidip al keyfine bak
    2 haftada yürür hale getirdim.Parça lazım oldu yurtdışından getirdim milletin bulamadığı parçaları 2 günde temin ettim...
    Osebeple parça sıkıntısı zaten MAİS te yaşamazsın yaşarsan temasa geçersin benimlen yardımcı olurum

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav bilgisizlik olabilir
    Ben 2 senedir bu işin içindeyim 1 seneyide aşkın Clio Rs im var.
    Herkez kendine göre birşeyler biliyorum diyor saygım sonsuz
    Çoğu arkadaşa yol gösterdik çevremdeki herkeze her arkadaşa RS aldırdık
    İstanbulda 7-8 Rs bizde zaten
    İstediğimiz zaman buluşup istediğimiz modifikasyonu boyama işlemlerini yapabiliyoruz
    Aracların artık baba oğul ilişkisinden ziyade karı koca ilişkiside yapar oluyoruz çoğu zaman
    Benim arabam içinde neler söylendi alınmaz edilmez yok öyle böyle
    Ben gözümü kapattım 1 günde almıştım
    Sonra zaten bilen biliyor aracımın nasıl olduğunu...Fazlada anlatmaya gerek yok
    Başkasının arabası hakkında kötü söyleyince doğruyu söylememek gerekiyor mantığı çerçevesinden kaçınıyor çoğu kişi...
    Bence bu araç 16 milyara alınır fakat;
    Çok kararsız birisi 15 milyara gidip al keyfine bak
    2 haftada yürür hale getirdim.Parça lazım oldu yurtdışından getirdim milletin bulamadığı parçaları 2 günde temin ettim...
    Osebeple parça sıkıntısı zaten MAİS te yaşamazsın yaşarsan temasa geçersin benimlen yardımcı olurum

tmm kardşeim ben şu araca bi motorcu arkdaşımla gidip bi bakayım çok sağlam bi kaportacı var onada bi baktırayım ondan sonra eğer adamın dedğikleri harici bişy çıkmassa alayım şans işi bu iş tabi ama işte içine sinmesi gerekiyo parça sıkıntısı çekermiyim oda var işte inşallh bu konudada yardımcı olan arkadaşlar olur ban sanırım ondan sonra araca gereken ni ben yaparım gebzeye rollingde bakarız araçlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşa konusmanın faydası yok binicek olan sensin gidip bakıp en güzeli begenirsen icinede sinerse alırsın.. gidişini bende merak ediyorum. inş istediğin gibi olur parca sıkıntısı çekmezsin. eğlenceli araba. bu fiyata bu donanımda bu gücte bulabilecegin en güzel arabadır bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmm kardşeim ben şu araca bi motorcu arkdaşımla gidip bi bakayım çok sağlam bi kaportacı var onada bi baktırayım ondan sonra eğer adamın dedğikleri harici bişy çıkmassa alayım şans işi bu iş tabi ama işte içine sinmesi gerekiyo parça sıkıntısı çekermiyim oda var işte inşallh bu konudada yardımcı olan arkadaşlar olur ban sanırım ondan sonra araca gereken ni ben yaparım gebzeye rollingde bakarız araçlara
    çoğu parça bursadan tedarik edilio ztn =) çok sıkıntı çekceğini sanmam burdada parçaları var olmayanda fransadan gelio 15 günde o iş can sıkıcı =) sen buna talip ol gity baktır içine sinerse al çok kurcalama kafayı yersin ne alcam die =) çok rs var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoğu parça bursadan tedarik edilio ztn =) çok sıkıntı çekceğini sanmam burdada parçaları var olmayanda fransadan gelio 15 günde o iş can sıkıcı =) sen buna talip ol gity baktır içine sinerse al çok kurcalama kafayı yersin ne alcam die =) çok rs var
    sağol kardeşler valla en iyisi gidim baktirim içime sinmezsse alırım kardeşler dediğiniz gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parça durumu nedir bu araçların parçaları diğer araçlarla kıyaslarsanız aralarnda nekadar bi fark vardı mishal 306 GTİ ile kıyaslarsan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parça fiyatları değişiyor mesela vites topuzu 487 lira,4 amortisörünü değiştirdim arabanın yetkili serviste herşeyi içinde 485 lira tuttu 1.6sınınkini değiştirdik 700 civarında tuttu.ağır bakımına ek olarak alternatör setinide %20 yada %30 indirimle kasnak(600lira) değişimiyle 1600 civarı tutmuştu yine yetkili serviste anlıyacağın bazı parçaları ucuz bazıları pahalı.şanzıman bu arabalarda biraz sorunlu benim gördüğüm kadarıyla onada iyi baktırın.
    42bindeki bir rs uzun süre sorun çıkarmaz demiş bazı arkadaşlar fakat araç yattıysa sorun çıkartabilir bence çalışmamasıda problem olabilir.

edit:bu arada uj 4777yi bayan kullanıyor 4-5 kez gördüm trafikte yalan değil yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parça durumu nedir bu araçların parçaları diğer araçlarla kıyaslarsanız aralarnda nekadar bi fark vardı mishal 306 GTİ ile kıyaslarsan
    306 ya oranla cok daha ucuz parcası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozanbulbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parça fiyatları değişiyor mesela vites topuzu 487 lira,4 amortisörünü değiştirdim arabanın yetkili serviste herşeyi içinde 485 lira tuttu 1.6sınınkini değiştirdik 700 civarında tuttu.ağır bakımına ek olarak alternatör setinide %20 yada %30 indirimle kasnak(600lira) değişimiyle 1600 civarı tutmuştu yine yetkili serviste anlıyacağın bazı parçaları ucuz bazıları pahalı.şanzıman bu arabalarda biraz sorunlu benim gördüğüm kadarıyla onada iyi baktırın.
    42bindeki bir rs uzun süre sorun çıkarmaz demiş bazı arkadaşlar fakat araç yattıysa sorun çıkartabilir bence çalışmamasıda problem olabilir.

edit:bu arada uj 4777yi bayan kullanıyor 4-5 kez gördüm trafikte yalan değil yani
    anladım kardeşim çok sağol bilglendirdiğin için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    306 ya oranla cok daha ucuz parcası.
    sağol taytayım tşkkler kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    triger kayışı + tüm kayışlar devirdaim vs bir sürü şeyi 1100 e yaptırmıştım bakımını ucuzda sayılmaz hani baya pazarlık yapmıştım servisle rölanti valfi 200 220 milyon gibi bişi oksijen sensörü önemli asıl bosh'unkini alırsın 75 milyon filan serviste istiosun 300 gibi rakam çekmişlerdi .. bazıları ucuz ama bazılarıda bi o kdr pahalı clio diip geçme =) kasa olarak çok sağlam araç walla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    triger kayışı + tüm kayışlar devirdaim vs bir sürü şeyi 1100 e yaptırmıştım bakımını ucuzda sayılmaz hani baya pazarlık yapmıştım servisle rölanti valfi 200 220 milyon gibi bişi oksijen sensörü önemli asıl bosh'unkini alırsın 75 milyon filan serviste istiosun 300 gibi rakam çekmişlerdi .. bazıları ucuz ama bazılarıda bi o kdr pahalı clio diip geçme =) kasa olarak çok sağlam araç walla
    aynene aliş kardeşim parçadan parçaya değişiyo sen canerleri tanıyomsun kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynene aliş kardeşim parçadan parçaya değişiyo sen canerleri tanıyomsun kardeşim
    caner kim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    y. bosnada oturuyo abisi var tamer 106 ları vardı sattılar değiştiriyolar sürekli 106 larını elektirikle uğraşıyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    y. bosnada oturuyo abisi var tamer 106 ları vardı sattılar değiştiriyolar sürekli 106 larını elektirikle uğraşıyolar
    yok krdşm tanımıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok krdşm tanımıyorum
    çünki rc var almayı düşünüyom dedğiimde bana alicana bi soralım öyle allalım dedi de ondan sordum buradada bi alican sen varsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çünki rc var almayı düşünüyom dedğiimde bana alicana bi soralım öyle allalım dedi de ondan sordum buradada bi alican sen varsın
    doğrudur walla ama tanıyamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rölanti valfini ben 140 a alıodum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)