|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s2000
|
Selamlar,
Arkadaş sıfır Leon 1.4 TSI aldı. Seat Bayisi kendisi Body Kit takarsa çok fahiş fiyatlar istiyormuş. Arkadaş da Maslakta Tuning Garage ile konuşmuş komple Body Kit ve cam filmi için anlaşmış. 2 araba birden sokacaklar ikisi de Seat Leon ve sıfır. Bu yer nasıldır işçilikleri iyi midir? Hiç yaptıran oldu mu? Düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Tşk. __________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yıllardır bu sektörde ve seat konusundada baya tecrübeliler baya montaj yaptılar iyidir işçilikleri
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: 220-221
|
sökene kadar kaç vida çıkardım sayamadım tamponu biçmişler
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Yani? Memnuniyetsizlik mi oldu?
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
zender difüzör vardı orjinalden farkı yoktu hatları felan güzel yani ama montaj kısmında sorun olmuş benim gözümde, ankara piyasasıyla karşılaştırdığımızda işçilikleri birçok firmadan güzel, yaptırılabilir yani ankaradan gördüğüm kadarıyla
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
Son Düzenleyen CasabLanca; 17-02-2011 21:29. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Audi ve Seat konusunda iyidirler. Son dönemde Mercedeslere de el attılar
![]() Benim laguna ek de orda takılmıstı, Fabergenin fk coiloverlarını da ordan almıstım. Fiyatlar biraz yüksektir, iyi pazarlık yaptıysanız rahatlıkla arabanızı bırakabilirsiniz
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
sahibi ibrahim abi iyi adamdır.
işcilikleri cok iyidir. kendısıde sıfır leon almıstı komple yaptı sattı. sımdı mercedesı var yıne kımsede olmayan amg aksesuarlar var ılk o taktı.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: subaru wrx
|
fiyat ne verdiler ben sorduğumda biraz fiyatlar yüksekti hem civic hemde leon için 2 si için verdikleri indirimli fiyat bile yüksekti
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Seneler önce birkaç şey yaptırmıştım memnundum.En son Mersoya arka cam üstü spoiler yaptırdım.İbrahim abi iyidir işçiliğide iyidir ama montajda iyi değiller kesinlikle.Allah ne verdiyse delme takma yapıştırma mevcut.Sökene kadar canımız cıkmıştı spoileri.
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
fiber işi yaptırıcaksanız paranıza göre
temelli kemal abi tuning g. ibrahim abi bostancı ahmet abi sebo yu unutmayın __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
yorumlardan şunu anlıyorum anılan firmadan malzemeleri alıp başka bi yerde montaj yaptırmak lazım,
işçiliği iyi değilmiş. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Fiber işçiliği ibrahim abinin iyidir ama pahalıdır
sonra montajı nerde yaptırırsanız yaptırın size kalmış ama fiber kalıp ve dökümiçin ideal yerdir __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
bende bı kac ıs yaptırdım menun kaldım fıyatlar bıraz yüksektır sadece ama onun harıcınde kımsedende bı şikayet duymadım dursun var orda o ilgilenıyor montajla
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |