Kadın Gürcistanlı ama =)
Printable View
tecavuzde edebilirdi, cok yanlis davranis.
ahaha:D:D
ağır sapık demekki:D elinde patlasın:D:D
İyice kötüye gidiyor ortalık..
böylelerini bayıltana kadar dövmeden polise teslim edene adam demem ben
Vay arkadaş ya adamdaki cesarete bak bunu t...larından tavana asacaksın
Balkondan aşağıya atardım diyecektim de zaten 1. kattaymış.. olsun döver döver sonra oradan atardım 3. kattan düşmüş gibi hissederdi.. Allah yaşatmasın böyle bir şey.. Hele bu kadar kıskanç biriyken.. polise teslim etmezdim heralde ya tekrar düşündm de.. öldürür gömerdim heralde..
zuahaha habere bak ya :D
cinsi sapık ya hacı habere bak balkonda karıya bakarak mastüribasyon ne abazalıktır bu ya :D
böyle tipler araç oto parklarında da varmış, kız arkadaşınızla denize karşı aracınızda oturuyorsunuz diyelim, başka bir araçta sizi kesen yalnız bir adam görürseniz şüphelenebilirsiniz, yaşanmış örneklerini nette belki de burada okumuştum ...
ya bide farklı düşünsek gürcistan uyruklu kadın çocugu eve aldıysa. erkek arkadaşı gelincede balkona attıysa:D
adam yakalamasaymış hbrin boyutu değişirmiş :) tecavüzden yargılarmış adam yoksa :)
Memlekette sapık türemiş :) Mayoz mitoz allah ne verdiyse hepsini geçirerek çoğalıyorlar.
yazmayın beyler tahrik olanlar olabilir.. :D okuyup okuyup serverın başına gitmesinler
puahhah bu haber bişeymi ya,araba kullanırken 10km ile gidip sıkan bile var hahuusuaauhua
adamin evde internetimi kesilmis ?
yurdum insanı :D
"Baktığımda, bir kişiyi mastürbasyon yaparken gördüm ve yakaladım” :))
vay arkadaş ya ne tipler var :D
Bide abdestsizse 5 yılı verirler valla:D