User Tag List

Sayfa 1/10 123 ... SonSon
181 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bu AE86'yı Bileniniz Var mı? AE86 Toplamak Zor mudur?

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu AE86'yı Bileniniz Var mı? AE86 Toplamak Zor mudur?

Genel bir sorgu konusu olduğunu biliyorum nitekim bu araç vteclere, 106'lara nazaran biraz daha nadir bulunan bir araba olduğu için böyle bir konu açma gereği duydum. Forum kuralları dahilinde olmadığını biliyorum, umarım yöneticilerimiz müsamaha gösterir.

Forumda gezinirken aşağıdaki linke rastladım. Kendi yürüttüğüm fikirler doğrultusunda aracın önceleri çanakkale de olduğunu sanıyorum. Şimdi de aracın Maltepe'de satılık olması sebebiyle JDM Works ekibinden birinin elinde olmasına ihtimal veriyorum. Aracın kaporta ve motor bakımından nasıl olduğunu bileniniz varsa katıksız ve yanlışsız yazarsa çok mutlu olurum.

Ayrıca araba kötü durumda ise toplamak için nasıl bi bütçe gerekir, parçaları bulması zor mudur, kolay beygir elde edilirmi, motor tipi nasıldır ufak bir özet geçerseniz çok sevinicem. Böyle nadir bulunan bir arabaya sahip olmayı can-ı gönülden isterim.
    Link aşağıda.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31394394/detay

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat çok iyi bence. pm attım.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

ilkerrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor parçalarını bulmada hiç bir sıkıntı yaşamazsın ama o motor ile 80 beygirin üzerini unut. Birileriyle rolling yapacaksan veya drag yapacaksan tabiki çok yetersiz bir motor. Ama virajdan çıkarken arabanın arkasını attırayım. Yerler ıslakken biraz eğleniyim dersen seni epey eğlendirir. Motoru 4a karbüratörlü bir motor. Toyota corollalarda çıkan 4a-fe motor ile kısmen aynı bloğa sabit 4afe ye çevirirsen ruhsatta bir işleme ihtiyacın yok. Üst kapağı 4a-fe yapıp, yazılım headers falan ile 120 civarı beygirlere ulaşırsın. 120 beygir yapıp difransiyeli de kaynatırsan çok eğlenceli bir araba olacağının garantisini veririm. Bu işlem bana yaklaşık 2.500 liraya maloluyor. sana kaça olur tamamen sana bağlı. 120 beygir yetersiz gelirse 4a-fe yi turbolayıp yine bütçenle doğru orantılı olarak beygirlerini arttırırsın. Ama 200lü beygirlere geldikce şanzımanın sorun çıkarmaya başlar. 4a-fe turbo ile draglara katılan eski bir ae101 var. Epey iyi arabaları da geçmişti sen ondan 150 kilo hafif ve arkadan iter olacaksın. Eğer swap işine girerim dersen 4age gibi seçeneklerin var. 4a bloğa 4age kapak takarım diyebilirsin ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. 4age de motor seçeneklerin 130 ile 170 beygir arası. Fantezi yapıp 2jz f20 swaplayanlar da var. Burada devreye para çokomel eğrisi giriyor.
    D1 da yarışan ae86lar pek 250 beygiri geçmiyor ve 500-600 hp arabalarla aynı pistte drift yapıyorlar. Ae86 drift yapmak için öyle çok beygirlere ihtiyaç duymuyor onun için ilk dediğim seçenek olan 120 beygiri çok küçümseme.

Far, stop, dijital gösterge ıvır zıvır ebayden bulunabiliyor. Bazı parçalar türkiyede de bulunuyor biraz aramak lazım ama. Sana sıkıntı olacak şey kaporta parçaları. Ben buldum ama çamurluğuna birşey olsa gidip çamurluk alamazsın, kaportacın yapmak zorunda. Ya da biz zaten bütün arabanın kalıbını aldık fiberden bize ulaşacaksın .

GökhanAk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilker abi mantıklı yazmış dediklerine imzamı atıyorum.. 4a bloğa 4age kapak sağlıklı değil 3 rib 7 rib mevzusu batuhan görse detaylı yazar..
    SongürGarageTeam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkcası ben öyle yüksek beygirler istemiyorum. 100-120 yeter. Günlük kullanım için, arada drift yapmayı öğrenmeye çalışacağım bi araç istiyorum. Sabah işe gidiym beni yolda bırakmasın, akşam eve gelip semtte biraz dolaşiym yeter. Güzel bi ses ve güzel bi dış görünüş istiyorum o kadar.

Çok sık ağrıza çıkartır mı yani? Çünkü öbür arabamın projesini durdurup bunu alıcam. Huzur spec takılmak istiyorum açıkcası, çok paramı yemesin. : )

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25 yaşında araba sorunda çıkartabilir, yolda da bırakabilir, hayattan da soğutabilir bence

ilkerrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkcası ben öyle yüksek beygirler istemiyorum. 100-120 yeter. Günlük kullanım için, arada drift yapmayı öğrenmeye çalışacağım bi araç istiyorum. Sabah işe gidiym beni yolda bırakmasın, akşam eve gelip semtte biraz dolaşiym yeter. Güzel bi ses ve güzel bi dış görünüş istiyorum o kadar.

Çok sık ağrıza çıkartır mı yani? Çünkü öbür arabamın projesini durdurup bunu alıcam. Huzur spec takılmak istiyorum açıkcası, çok paramı yemesin. : )
    Her araç yolda bırakabilir ama toyota, özellikle 4a motorlu bir toyota yolda zor bırakır. Tabi aracın yaşını da unutma. Ben günlük kullanıyorum bir kere yolda kaldım oda sigorta yüzünden. Arabama yaptığım bütün masraf keyfi idi. Tabi bu mekanik bende böyle olması sende de öyle olacağı anlamına gelmiyor. Benim 6 lira olsa cebimde bunu da alırım .

Gaza gelmek istersen bi konu vardı
    http://www.techturkey.com/forum/sohbet/37499-ae86_hakkinda_hersey.html

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba bildigim kadariyla jdm worksle herhangi bi alakasi yok.Ae86 lar bildigim kadariyla paslanmayi seven bi yapiya sahipler.Boya orta halli gözüksede iç taraflar ne halde bakmak lgzm.Bu arayi istedigin hale getirmen içinde 10 milyar gözden çıkarman lgzm bence.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibi yabanci deil acaba benmi kapasam garaja vursam kirbaci vursam kirbaci
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibi yabanci deil acaba benmi kapasam garaja vursam kirbaci vursam kirbaci
    Abi rica etsem sahibi yabancı değilse benim için arabanın yürürü ve kaporta sağlığı hakkında bi bilgi edinebilir misin? Şimdiden teşekkür ederim.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi rica etsem sahibi yabancı değilse benim için arabanın yürürü ve kaporta sağlığı hakkında bi bilgi edinebilir misin? Şimdiden teşekkür ederim.
    usada olmasam acardim telefonu sorardim valla
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gün önce sırf ön camı ve arka kelebek lastikleri vs. için alıyodum bu aracı yurt dışından uzun sürede geldiği için =).Sonra tekrar kararımız değiştir sipariş verdik o parçaları =)...Bence araştır git arabayı incele ne ae86 lar toplandı bu arabanın gözüken çizgileri baya düzgüne benziyor.
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan 1-1bucuk ay once e5 te gordum 120 cıvarı gıdıodu sadece bıraz yuksektı ama diri duruyodu..

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu bunu bilmem, alırken güzel hoş satarken 2000lira vermiyorlar ae86 ya. foruma konu açtım en fazla 2000 masrafı vardı. 2000veren olmadı...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sen buraya konu açmışşın ama o araba 2 gün sonra satılır söyliyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondafit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sen buraya konu açmışşın ama o araba 2 gün sonra satılır söyliyim
    Umarım kimse öyle bir ayıp yapmaz, çünkü ciddi olarak arabayı almayı düşünüyorum. Hatta alıcam ve aldım bile diyebiliriz : )

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım kimse öyle bir ayıp yapmaz, çünkü ciddi olarak arabayı almayı düşünüyorum. Hatta alıcam ve aldım bile diyebiliriz : )
    Mal sana opsiyonlanmadıysa ya da alıcı bir söz vermediyse başkasının aracı almasında sorun yok . Bu ayıp olmaz , eğer sadece görüp sormak için koyduysan aracın başka talipleri çıkabilir bu gayet normal .
    Instagram: mutusgarage

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye ayıp olsun ki?senin almayı düşündüğün bir aracı senden önce biri alınca ayıp mı oluyor?
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mal sana opsiyonlanmadıysa ya da alıcı bir söz vermediyse başkasının aracı almasında sorun yok . Bu ayıp olmaz , eğer sadece görüp sormak için koyduysan aracın başka talipleri çıkabilir bu gayet normal .
    Sadece görüp sormak için koymadım. Aracı almaya karar kıldım. Bu saatten sonra bu forumdan biri çıkıp alırsa, bana göre ayıp olur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)