Yerler ıslak yahu bekleyin az kurusun :)
Printable View
Yerler ıslak yahu bekleyin az kurusun :)
Dolu Typer ile dolu RC denemesi için cam car lazım mı :)
bende colombo var ilk taktığımız gün rolantide durmuyordu 150 km yaptım rolantide duruyor ama aşırı derecede sarsıntılı çalışıyor yani colombo alınca rolanti sapıtıyor her türlü,
arabanın durduğu yerin 50 metre ye sarsıntı veriyor deprem gibi :D
konumu bozmayın yerler kuruyunca denicez. Bugün gördüm üntarın vtee süper gidiyor bakalım sonuc ne olcak :D
Ne dolusu yauw :icon_wack cai headers egzoz k-pro var baskada bisey yok, piston egzantrik conta falan olsa neysede üst kapagim hic acilmamis. Arabamda emme bile yok diger k-prolu typerlara bak %90 inda emme vardir, emmesiz k-pro tam hakkini veremiyor ;) bu speclerin neresi dolu valla hic anlayamadim ? :)
Gecen tel dada dolu dedin gene sasirdim ne var acaba benim arabada ben mi bilmiyorum diye dusundum :D
Headers ve son susturucumun markasini degistiriyorum o kadar.
Özgür abi eksiklerimizi giderelim(headers catlak yenisi takilacak + lastikler degisecek) zannediyorum 1 haftaya kadar hepsi bitecektir havalarda kotu zaten duzelince
Deneriz kahvemizi iceriz sohbet ederiz :)
1-2 aya kadar emme almayi dusunuyorum, birde aldiktan sonra deneriz bende cok merak ediyorum ne kadar farkedecegini :)
Hah işte benim de beklediğim tavır bu.Bak açık söylüyorum benim kadar kardeş kardeş deneyecek delikanlı çok yok maalesef..Millet geçmiyeceği araçla denemiyor maalesef Antalya da :( Alışkanlık olmuş...
Yahu arkadaş yakın speclerde bir sürü araç var haftada 1-3 deneme olması lazım ..:icon_tup:
Ben de işleri biraz kolaylarsam water/meth i takacağım..Başka bir değişiklik yok kısa vadade..
Geçen Ustaa ile sıka sıka gittik Kemere sıka sıka (1 de roll, 2 de roll , drag :D) döndük çok da zevk aldık onunda geçtiği oldu benimde problem yok..Denemeyeceksek niye araç yapıyoruz ki değil mi :p:p:p
Aynen abi lafi agzimdan aldin benim acimdanda sorun yok sabaha kadar deneriz :D Benzin fiyatlari kulagimizi cinlatana kadar ahaha :D
Ben gececegimlede gecemeyecegimlede denerim sonucta gecince birisi kupa vermiyor yada gecilince bi yerimiz eksilmiyor. Ama senin gibi insanlarla denemek isterim yani arabamiza yeni bir parca takinca da tekrar deneyebilelim ki farki gorelim degilmi :)
Bu arada ben suanda 3 e kadar paso sariyorum :D Butun umudum yeni lastiklerle 2'de tutunabilmek :D
Geçen Ustaa ile sıka sıka gittik Kemere sıka sıka (1 de roll, 2 de roll , drag ) döndük çok da zevk aldık onunda geçtiği oldu benimde problem yok..Denemeyeceksek niye araç yapıyoruz ki değil mi
özgür tünelden vesıkalık portremız geldi....:soru::heyoo:
wayy kanka sen baya bunalmıısnn yaw :)
ufacık yanı bile özlemişssn
bende sıraya qecebilrmm aslndaa sanıye farketmez her türlü gidere :)
6 Mart'ta slalom var havalar dahada düzelir
tabiki beraberiz can ;)