Gideriz baskan ya arka yollar var kesfedilmemis :D
Olmadi yanima binersin typerla sikariz farketmez ama sen sx'le yanlarken bi defa yanina oturmak istiyorum, hep duz gidiyoruz sikildim artik :D co pilotun olaym dedeman kavsaginda bi donelim :D
Printable View
Tatlimi sekerimi alir misafirlige gelirim bir ara :D Bir kac defa kuzenin 525d e bindim o bile iyi yanliyodu :D ama tabi dizel aile arabasi sonucta. S2k ve 200sx en cok binmek istedigim iki araba suanda, gerci biraz insani boyutlar disinda oldugum icin s2k'e sigamayabilirim :D :D
Kpro mpro onemsiz kalpler bir olsun yeterki :)
Tartışmaya gerek yok anlaşılmayan bir konu var burada Can typer'ı doldurup denemekten çekinmek gibi şeyler yazılmış.Doldurmak anlamında neyden bahsediyorsunuz Filtre-Headers-Eksoz-Kpro araçta başka hiçbirşey yok!.
2.ye gelince aracın herşeyi bitti evet ama Afr si 13.8 14 olan arabayla gazlayıp motormu kıralım 5 dklık zevk için ayar konusunda problem var araç kendisini fakir korumaya alıyor ecu'dan.İnanmayan olursa akşam kendileride görebilirler.
Bizim denememizdeki amaç geçmek veya geçilmek değil zevkine aradaki farkı görmek muhabbet etmek yoksa öyle bir iddamız olsa STİ - S2k - WRX - M3 vb araçlarla denerdik.Aracın afr problemini gidermeye çalışıyoruz şuan sanayide sensörleri gaz kaçağı varmı yokmu hepsi kontrol ediliyor.Eğer afr düzelirse seve seve herkesle deneriz.
Burda büyüklük gösterip saygısızlık yaptığımızda yok Ustaa bizden birçok şeyi iyi biliyorsundur evet ama böyle konuşup bizi aşşağılaman yerine önce problemimizi sorup bize yardım edebilirdin bir abimiz olarak. :icon_tup:
senı tanımam etmem,kım olduğunu bılmem,konu senı neden ılgılendırıyor typercı arkadaşın klavye bilgisimi yok sen neden yazıyosun ?madem bilgi açlığınız var tecrubelerımızden faydalanmak ıstıyorsunuz,yerımız yurdumuz belli buyrun gelin,bızım amacımız tamamıyle eğlence,eğlence amaçlı olduğu için geçmissin gecılmıssın önemli olmamalı,veya madem arabanızı görmek istiyorsunuz bundan ıyı fırsatmı var ?deneyın görün nasıl yürüyor,ama olayı öyle bı hale getırdınız kı sankı antalya rollıng şampıyonasında yarışacaksınız ,benım veya arkadaşların tepkısı bu yüzdendi
bol bol HD vıdeo isterim...
eyvallah sağol. ama bidahaki sefere biraz erken gelin de yarış öncesi akşam takılalım biraz muhabbete. :)
ben pit alanı siz tribün olunca çok görüşemedik. yarış öncesi akşamı keyifli oluyor ;)
memnun oldum can benim de ismim.
bekleriz her zaman. :)
ne konuymus ya:) benle kım denemek ıster? :D :D bı deneyemedım:)
sehır efsanesı=üntar' vtecc:D
Üntar gel aksam alalım ölçünü sximle :D
akşam bulusma yeri belirlenmiştir gelecek olanlar pmden ulaşsınlar bana. Yada cepten ulasabilirler 0 505 770 24 83