-
kıbrısta zıbıl gıbı var evet aynen acura gıbı, ama hepsını fiber dokuntusune cevırıolar yazık 1 2 tane trd tamponlu gormustum onlarında tamponlarını satın almaya calıstımda :) vermediler :) on tarafa bi ek alın bakın nasıl deisio araba gorursunuz
CF alın on ekide super bi flow olur. Ben alıcakdım da sattık ıste. Arkada kanat karbon + plaka cercevesi karbon. (cerceve derken plakalık deil etrafında baya genis bi altlık gibi bisi)
-
walla o acura nerdeyse sene oldu hala ordadır. hos celıca da cok az var tr de. ılk cıktıgında fuarda tr ılk bır bayan almıstı ve uzun yıllar kadın kullanmıstı.servıs hızmetı verme sansım olmustu cok guzel ve keyıflı bır arac. acura yerıne tavsıye ederdım.motor hemen hemen s2000 tarzı hava kompresor desteklıydı yanlıs hatırlmıyorsam..
-
2-3 ay Celica kullandım güzel bi araba ama bence Acura daha iyi , zaten burda ABD de Acura nın fiyatları Celica lara göre daha pahalı
-
arabayı sürekli süren kişiydim adana da ciddi söylüyorum böyle zevkli bi araba kullanmadım performans konfor bi arada adana daki gibi temiz ise gözü kapalı alabilirin videoları hala izliyorum egsoz greddy di sesi muhteşemdi