|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vectra - c
|
__________________________________ Life İs A Game Son Düzenleyen mogu; 18-02-2011 23:00. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ürettikleri turboları gördüm.. üzgünüm ki görüntüsü rezaletti.. performanslarının da turbocu arkadasım tarafından rezil oldugu söylemişti.. ileride umarım iyi olur ama su an bizlere uygun değil gibi gorunuyor..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: EG Sedan Si
|
Bir ara,kullanıdığımız MF 265S traktör için turbo araştırması yaparken,traktör forumlarında karşılaştım bu siteyle.Genellikle dizel grubuna çalışıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Zaten otomobil grubu için sadece 2 adet turbo üretmişler. biri hdi için diğeri reno dci grubu için. Bence bu klasmanda çok sorun çıkarmaz.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
turbo gibi önemli bir parçayı konya malı alıp riske girmem şahsen.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
sevindim ülkemizde yerli üreticinin olmasına bi yerden başlamak lazım.Umarım ar-ge,üretim kalitesi ve müşteri hizmetlerine gereken önemi verirler.
edit: ![]() üstadlar şu deliğin üstünde bir file varmı var yoksa olması gereken böylemi?
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() Son Düzenleyen bilalMW; 18-02-2011 23:12. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
ya kımse riske girmesin... adamlar traktor ve dizel araclar için turbo uretiyorlar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
hiç olmamasından iyidir soyle düşünün yerli malı eminim piyasa olsa cok kıral icatlar cıkar
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
bir kaç yıl sonra ulkemızın tek turbo uretici firması olacaktır... onemli olan baslamak istemek..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
+1907777 katılıyorum
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Vectra - c
|
kesinlikle yukarıdaki olumsuz düşünen arkadaşları anlayamıyorum, bi firma pat diye zirvede olamazki adamlar yapılmayanı yapmışlar cok takdir ettim
__________________________________ Life İs A Game |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
Holset de ağır taşıtlar için turbo üretiyordu diye hatırlıyorum.Yanlışsam üstadlar düzeltsin.Yerli holset buda
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
konya yedek parça üretimi konusunda çok iyi bence..olumsuz düşünülmemesi gerekiyor..bu firma bir süre sonra performans üretimine geçebilir..çok iyi bir yere de gelir inşallah
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: WRX BlueMotion
|
Aracınızda, Sivas malı eksantirik, Konya mali piston ve kol, İzmir malı jantı zaten kullanıyorsunuz. Türk mallari bir çok ülkenin malindan kaliteli, üstelik bir çoğunu da bu memleket üretiyor.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
yerli üreticilere destek vermek gerekiyor kalite nasıl bilemem ama ilerde çok kaliteli bir firma olurlar herhalde.
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
inşallah daha iyileri olur..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Audi A4 ( B5 ) 1.8T ( AEB )
|
bence cok güzel bi gelisme, böle seylerin türkiyede oldugunu görmekten mutlu oluyor insan.
bu arada , fiyat araliklari nedir? __________________________________ Batuhan M. Ince |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: yok
|
Ülkemizde bu ürünlerin hammadesi var yani bu ürünler ülkemizden yapılıp yollanıyor sonra bize geri satıyorlar he.
Ulan bari azıcık ülkece kafamız olaydıda kendi arabamızı üreteydik. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
bi yerden başlamak lazımdı iyi oldu bence ileride benzinli performans araçlar için üretime geçerler
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |