|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: R53 Mini Cooper S (sold) , R3 RX8
|
BMW 1 Serisi 1.20D 2005 Model 45.650 TL Sahibinden satılık ikinci el
Arkadaşım 1.20D alacak fakat çok sıkıntılı bir pazar çok araç girmemiş Türkiyeye. Adamı aradıgımızda adam ozel olarak bu arac geldı 174 HP demiş arkadaşa. Böyle şeyler komik gelsede bana acaba bunun doğru olma şansı varmıdır? Birde M Paket yazmış ama ben M Pakete dair hiçbişi göremiyorum yanlışmıyım? Konuyu inşallah doğru yere açmışımdır. Şimdiden herkese teşekkürler. __________________________________ www.MINIciyiz.biz
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yok zorbey bende çok baktım 1.20 d
bu araba m paket deil bide bayağı boş bi araba 163 hp bide bu motorlar benim borusan ikinci elde tnaıdığım max en güzeline 38-39 verin dedi hadi sen 1-2 daha koy 41 olsun en max ztn 1.20 d istiosanız daha güzelleride var bu ilandakinden __________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: yok
|
Gerçekten 174 lük olsa birde düz vites olsa bu keyiften yenmez..
CSL jantlarda her arabada var.. BMW nun otomatikleri nasıl sorunlu mu?Ayrıca belli ki araç m değil yani sadece csl jant var.Oda ayağa düştü artık m3csl'im olsa bile takmam ![]() Ayrıca ful donanımda değil.Farlar bile merceksiz. __________________________________
Son Düzenleyen ST-max; 20-02-2011 13:40. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Güncel....
__________________________________ www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
__________________________________ www.MINIciyiz.biz
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: espri
|
Bir arkadaşımda var..deri koltuk falan ankara kosifler çıkışlı baya full. chip var.. istersen irtibata geçersin
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
araç m paket değil ayrıca özel siparişle yüksek bg olayı ise, avrupa ile tr pazarına gelen bmw ler farklı, sebebi ise tr deki mazot-benzin kalitesi. Bu araç avrupa tipi motorla gelmiş olabilir, normalde grey market araçlar böyle oluyor ama borusandan özel istekle getirtilmişse bilemem. araç borusan çıkışlı olmayabilir
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
Otomatik olmak zorundamı?
düz sanki bmw'nin hırçın ruhuna daha uygun |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: espri
|
benim arkadaşda kosifler çıkışlı iç dış m paket var.. satıcak.. deri iç dış işık paketi vsvs
__________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |