bu arada 33000euro nerdeyse sıfır fiyatı ben o civarlarda bişeye almıştım![]()
gecen hafta görüştüm bende ss ile maalesef fiyatta anlaşamadık araç gerçekten çok temizdi şimdiden hayırlı olsun bugra güle güle kullan..özgür ben hala araştırıyorum verilen bu ilanlardan başka bulamadım belki unutmuşsundur hatırlatym
hazır konu açılmış başka konu açmak istemedim arkadaşlar temiz ve değişensiz mini GP önerebileceğiniz tanıdığınızda çevrenizde varsa görüşmek isterim..teşekkürler
aynen bende satabilirim 50 bin verenin elinde kalır pazarlıksız
kazasız boyasız 26 binde
ss headers,alta cai,eibach yay var
ztn doğukanda yazmış
he bu arada 1000 km olmadı daha sıfır bridgestone runflat aldım 1600 tl ye onuda altyazı geçiyim
not:bu arada performansıda bellidir öyle arıza yakan motoru kurcalanmış gp lerden deildir,bilen arkadaşlarımız vardır
Team PAŞAOĞLU
bu arada piyasada dolaşan bi gp var.eskiden bi tanıdıkdaydı 3 kere tavan hariç komple boyandı değişmeyen yeri kalmadısatarkende bi özel servise götürmüş alan araba orjinal demişler
ben tam olarak öğreneyimde sana pm atarım
barnak bassam olurmu ?
2006 model 4000 km de araba her ne olursa olsun 33,000 € adamlar cok yazmıs umarım sıkı pazarlık yapmısındır Bugra hayırlı olsun ..
Gp isteyen varsa bnmde aracım tr deki en temiz ilk 3 ten bitanesidir..Ss deki aracı gördüm aracımla tek farkı km si benim aracımda yeni 21 bin oldu.. 4344 km den beri bende 2007 5. ayda borusan avcılardan aldık..piyasada bilinen tanınan bi araba deil..boya yokdan öte..tamponlar bile boyasız ve tek vida sökülüp takılmadı.. filtre bile yok sadece cam film i var..isteyen varsa satabilirim bu aralar bi araç var almak istediğim.. İlanı falan yok ilgilenen olursa gelip bakabilir..Ss deki araç kadar temiz ama onun kadar uçuk rakamlı değil![]()
Yook dedim öle illede biri gp arıosa sevaba giriyim...
Yok ben sadece geçen sana face den sordum arkadaşa gp lazım die 45 li rakamlara..Bi kaç araba sordum sende alınmaz dedin falan.. senin aracı söledim ama o rakamlarada çıkamıcanı söledi normal cooper s aldık onada![]()
bilmiorumki benden alan onara satmıştı,ama 43-44 e öyle araba alıncağına 50 ye düzgün araba almak daha mantıklı
benden alan arkadaş modifiye edince bişier oldu ee plakaya oda soğudu sattı
Team PAŞAOĞLU
Bence gp yi hiç mıncıklamaya gerek yok yapan adam zaten limitleri zorlamış çıkarabiliceği max gücü elde etmiş..Modifiyeyle tabiki daha fazla güç elde edilebilir ama ne kadar sağlıklı olur bilemem..Ben stock biniorum gayet te yeterli geliyor..Ama bakım parçaları bile sıkıntı 20 bin bakımını yeni yaptırdım bi jcw kitinin filtresini 15 gün bekledim borusan dan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)