:D ya cem bro gülmicem :):) haklısın alkol olmaz 3 tüp narkoz anca keser beni 3 saat yol her saat başına 1 tüp 2 günde ayılsam 3 gün alışveriş yaparım
low-rider sölersin istediin bişey olursa valiz büyük nede olsa :)
Printable View
:D ya cem bro gülmicem :):) haklısın alkol olmaz 3 tüp narkoz anca keser beni 3 saat yol her saat başına 1 tüp 2 günde ayılsam 3 gün alışveriş yaparım
low-rider sölersin istediin bişey olursa valiz büyük nede olsa :)
Bende n73 var Dubai'den Annem getirmişti ( daha Türkiye'de tanıtımı yapılmamıştı )...İlk 1 hafta sorunsuz kullandım bir sabah baktım tel kimseyi aramıyor, araştırdım soruşturdum vergisini ödemek lazımmı hemen kaptılıyormuş. Vergisini ödedim gümrükte 25YTL. Ertesi gün açıldı.
İngilizce kullanıyorum, ayrıca içinde buradaki telefonlarda olmayan özellikler var, Ayarlayınca iftar vakitleri ezan okuyor, ezan vakitleri ezan okuyor, kuran var vs vs.
Elektronik eşyaların bazısı ucuzken bazıları buradan daha pahalı iyi araştırmak lazım. Bende PS2 istemiştim buradan daha pahalıydı.
işte diorum ya en sağlıklısı kendin gitçen siparişle olmuo bu iş
Evet en karlı yöntem tanıdık vs. gittiğinde rica etmek. Getirteceğiniz elektrnik ürünün ne gibi gümrük işelmlerine tabi utulduğunu da iyi araştırmak gerekiyor. Mesela cep tefonunu orada faturalı aldık ama burada vergi ödedik açılması için...Bazı arkadaşlarım hava alanında ve gümrüklerde bazı elktronik şeyleri sokarken baya büyük zorluk çektiler.