|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
Bize yapılan iyilikler güzel karşılamalar ve gösterilen sıcak ilgiye teşekkür amaçlı böyle bi konu açmak istedik.
ben ve dgo2133 nickli Ufuk arkadaşım izmir'e gittik. gecenin 3'ünde bizi karşılayan evinde 2 gece misafir eden, bizimle gün boyu ayakta duran JumboAli kardeşime, hemşerime birkez de burdan teşekkür etmek istiyorum. yaptıkları ödenmez. ayrıca gökhan035 nickli gökhan abiye de teşekkürler. sorduğum tüm sorulara sıkılmadan cevap verdiği için en kısa zamanda jumboyu diyarbakırda da görmek istiyoruz ![]() geri dönüşte de antalyada bizi karşılayan nakayama Turgay'a, dragon07 Efe'ye, Orkun abiye, KemalCan'a, Ocean Mert'e, Bullet07 Bulut'a, tursurayn Serkan Abiye, chare Mustafaya ve adını ya da nickini hatırlamadığım tüm dostlara teşekkür ediyorum. dedemanın orda oturduğumuz akşam gerçekten çok keyif aldım. Allah muhabbetinizi dostluğunuzu bozmasın. sizleri de burdan davet ediyorum. atlayın gelin misafirimiz olun. bu tanışmalar da techturkey in sayesinde oldu. yoksa antalyada ya da izmirde görüştüğümüz arkadaşları başka türlü tanıma imkanımız asla olamazdı. hatta gidiş ve dönüş yolunda girdiğimiz her ilde en az bi üyenin nickini sayabiliyorduk ![]() uzatmadan tekrarlayayım. teşekkürler arkadaşlar.... __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
Son Düzenleyen cery; 21-02-2011 11:48. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: punishe-R - mitsubishi - C.T.R Dana CiğeRi
|
kardesım ne demek bas tacısınız her zaman..
cok memnun oldum tanıstıgımıza en kısa zamanda tekrar beklıom ne zaman ıstersenız cıkıp gelın her zaman yerınız war burda..__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE IT'S punisheR... ![]() MAPPED BY MUSTAFA ESE-R.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
jumbom bidene yaaa
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
jumbo ordu lojmanlarının orda karşılamayı çok seviyor
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
eger bi hatamız kusurumuz olduysa affedin biraderlerim.her zaman gelin her zaman gezelim. vakit darlıgından dolayı iyi yakamadık
yeriniz her zaman var.
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
hepsi prlanta gibi gercekten.izmirde bizi de cok guzel agrladlar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
Cahit kardeş ilk sırada izmir var kusura bakma.
Bu ziyaretinde seninle yüzyüze tanışmak bizim içinde güzel bi mevzu tabi. Diyarbakırada bi ziyaret borcumuz var artık. En kısa sürede görüşmek dileğiyle. Bulut. __________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
cok guzel seyler bunlar en azından her ilde bir dostumuz oldugunu bilmemiz mutluluk verici
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ef
|
teşekkürler herkese
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Çok güzel hareketler bunlar
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
Haahhaha ne var canım ne demek
Her zaman gelin her zaman kapımız açık Sizler gibi keyifli hoşsohbet arkadaşları tanımakta güzeldi yine bekleriz
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
len nezman geldın haber verseydın
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
ilk önce turgay hemen ardından tunç aramasa sizlerle tanışamıyacaktım..tesadüf ordan geçiyordum aradılar..yolum olduğu için gece çok fazla kalamadım kusura bakmayın..tekrar görüşmek dileğiyle
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Herzaman bekleriz bende tanıştığıma çok memnun oldum CeRy ve Dgo
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Jum iyidir ya.
Antalya'da iyidir..
__________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|