|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar baz istasyonu hakkında bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim iş yerimin catısına baz istasyonu koymak istiyolar iyi bi para teklif ediolar çok büyük bi zararı olmadıgını söylüyorlar şimdi ben koydurmasam baska biri koydurur ama cevremdeki komsularım bu konudan sıkayet etcek tir mutlaka tepkı gostercek kendısı bunun gercekten bı zararı varmı yokmu koydurmalımı koydurmamalımı 6 yıllık sözleşme istiyolar ama cevre baskısından cekındıım için cekınıyorum sımdı koydurrup cevre baskısı sokturdunde bana bı zararı varmı tazmınat yok dıolar ama yasayan bılır gerceklerii..?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
İş yeri ve çevresinde yerleşim yeri yoksa yapılabilir.. Ama Evlerin olduğu bir bölgeyse daha çok tepki gelebilir ve bence zararlı
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ' DS 6477
|
Ardsm zararı tabiki var ama ona katlanırız dıyosan cevreden mutlaka olumsuz durumlar olup sıkayet edeceklerdır,oturdugum mahallede yaşandıgı ıcın boyle soyluyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
benıde cevremdekı konutlar dusunduruyo :S
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: integra, rx-8 , bide hayvanlı
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Hiçbir zaman RF dünyasında anten dibine yayın yapmaz. Yani size bir şey olmaz. Fakat etrafınızdakilere çok etkisi olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yaklaşık 9 sene önce baz istasyon kurulum işindeydim söylendiği gibi çok fazla bir zararı yok zaten istasyon açılmadan önce belirli mesafelerden radyasyon ölçümü yapılıyor eğer sağlık bakanlığının verdiği değerlerde değilse o istasyon izin verilen değerlere indirilinceye kadar faliyete geçirilmiyor.
inanın tehlikesi söylendiği kadar yüksek değil hepimizin kullandığı vep telefonu mikrodalga fırın tüplü televizyonlar eski radyolar bunlar istasyondan daha fazla radyasyon yayıyor ki bir zarı olmuş olsa mutlaka bende olurdu yada bu zamana kadar bir etkisini görürdüm çalışan istasyondada bulundum çalışmayandada ki o işi 5 yıl boyunca aralıksız yaptım. Basının bu işi abartması sonucu halkımızda baz istasyon zararlıdır imajı oluştu |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
belli bi mesafelerde olduğu surece denildiği gibi zararı yok diye biliyorum
zaten her gün kullandığımız 3g vs ozellikli telefonlarla fazlasına maruz kalıyoruz
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: integra, rx-8 , bide hayvanlı
|
Ben de işyerimin tepesinde oldugu için epey araştırdım sözde zararı cok az, yok vs... diye bir sürü yazı okudum ancak 60 lı yıllarda sigaranın da bir zararı olmadığına dair araştırma raporları yayınlanmış, yani henüz zararının kanıtlanamamış olması zararsız olduğu anlamına gelmiyor ![]() gücü çok düşük de olsa 7/24 radyasyon yiyecek antenin yayın yaptığı yönde yaşayan insanlar... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Cevrenizdekilerin tepkisini büyük bir etkiyle üstünüze cekiceksiniz bence halkımız bu tarz olaylara hiç sıcak bakmıyor nedense benzın 5 lıra olucak gık yok ama bi dalga dikmeye kalk herkez ayakta sehıt var yıne gık yok vs neyse cok sınırlendım yıne ... uzun yazdıysam kusura bakmayın..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
aynı anda cebınde 3 cep telefonu tası aynı radyasyona denk gelıo dıo yetkılı mıkro dalga fırındakı tehlıke daha fazla'mış ben izin vermesem baska bı komsu yaptırcak sonucta
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
tazmınat dedım cevre halkı kaldırılması ıcın ımza topladı o oldu bu oldu sokulmesı gerektı ben sıze bı tazmınat odeme soz konusumu dedım yok yok bız gereklı yerlerden ızın alıyoruz her sey resmı olcagı ıcın oyle bı sorun cıkmaz cıksada sızden bı zarar tazmınat talep edemeyeyız dedı yetkılı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
valla bi zararı olsaydı 10senedir arka sokaktaki binanın baz istasyonundan bana bişe olurdu sanırım
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
aynen sen yaptırmazsan başkası baz istasyonu koydurucak bu sefer sen paradan olmuş olucaksın
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Kısa sürede cıkıcagını düşünmüyorum belki 50 yasında belki yarın emin olamayız..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
valla bende geçenlerde bir programda izledim.
sağlık bakanlığına bağlı bir müfettiş elinde bir cihaz baz istasyonlarının olduğu binaların çevresinde ölçüm yaptılar şimdi net olarak hatırlamıyorum ama oranı, sağlık açısından zararı olabilecek bir radyasyon yaymıyordu. hatta ve hatta evde mikrodalga ve elektrik süpürgesiydi sanırım gibi aletlerin yanında yaptığı çlöümde baz istasyonunun yaklaşık 50 katı civarında fazla radyasyon yayıyordu. anlatılana göre korkulacak ve sıkıntılı bir durum yoktu. __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
![]() tabikide doyurucu tatminkar bi teklifte bulunulmalı
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Ankara TRT Radyosunun tüm Türkiye geneline yayın yapan onlarca (belki yüz) bazistasyon gücündeki vericisi tüm Ankara'yı birşey yapmadı ise bir baz istasyondan size birşey olmaz merak etmeyin. Bu tarz hurafelere papuç bırakmayalım. He ama bu hurafeler baz istasyon kiralarının artmasına sebep oldu o ev sahipleri için iyi.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: civic
|
adam baz istasyonu istemiyor, ama günde 1 paketten çok sigara içiyor, telefon 24 saat kulağında ama baz istasyonu öldürür kardişimmm
__________________________________ . |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |