:Dhım hım dıyosun onedır anlamadım arkdaşım:P:D
Printable View
:hmmm::hmmm::hmmm: bence gayet ii anladın sen ahahahahaha :D
Bakırköy'dekine Alternatif olarak Çobançeşme'dekine gidebilirsiniz, Yenibosna Koçtaş'ın tam karşısında kalıyor..
Ben de Kültür Üni. arkasında (aynı zamanda Shell istasyonunun da hemen arkası) kalan Go-Kart pistini tavsiye ederim. Pist zamanları falan yarış sonu çıktı olarak veriliyor. Arabalar gayet iyi durumdaydı en son 1 ay önce gittim. Tavsiye ederim...
ARkadaslar evi veya muhiti anadoılu yakası olanların veya kalkıp karsıdan gelenlere yeni bir oneri..
Maltepe Carrefour AVM e-5 yanından kartal devlet hastanesının orası kopruden mınıbus yoluna ıner gıbı gıdıyorsunuz ve turkıyenın en buyuk kapalı kartıng pıstı fıyatlar grup olunca gayet makul normaldede cok abartı sayılmas.
Kurucusu yıne Tuzla kartıngın sahıbı ve ortakları araclar gaayet guzel 3 tane 9,5 hp lık makınalarıda vardı benım gıbı asırı besılılı ınsanları yerınden oynatıo :) 6.5 luk makınalarıda gayet guzel herkese tavsıye edebılırım sorunda yasatmıorlar dana gıbı kullanmıorsanız.
amator karting pist sahipleri bu sekilde davranirlarsa batmaya mahkumlardir kendinizi uzmeyin fazla dayanamazlar bu gidisle ;)
sakin yanlis anlasilmasin carpisan oto zihniyetinde olan insanlar var onlardan bahsetmiyorum fakat ufak carpismalarin olmasi cok dogal ve aracin etrafindaki barlarda bu ise yariyor ve insanlar eglenmeye geliyorlar karting pistlerine:)
demi serto mesela ariesin en uzun düzlüğünün sonunda arka arkaya giderken kafa kafaya çarpışmamızı hatırlarsın, yerini tam tuttursaydık arabaları kaynakla ayırmak zorunda kalcaklardı ama ünal abi azını açıp bişey dememiştir, bu arada ankarada en ii pist aries arena :D:D
bodoff maltepede de geçişe izin yok, neymiş en hızlı turu atan 1. oalcakmış önünde araç varsa geçmeye çalışırken vurursan ceza varmış.
Ama arabalar 10 numara
çobançeşmedekinde yanla, yanındakinin üzerine kır, geç, solla, öndekine vur gıkk!! diyen yok :D hatta bizimkiler yanlarken lastik bariyerlerden 1-2 lastik yola düştü, adam gösterdik kafasını uzattı ve " boşveeerrr" dedi :D ahahaha a ah aha bir vurdun duymazlık bi adam sendecilik :) ücret diğerlerine göre biraz fazla ama istediğin gibi yarışaibiliyosun en azında.
ordakinde de şöyle bi sıkıntı var, lastik ısıtamıyosun, hatta lastik ısıtmaya "naaapıyo bu böyle?" diyolar :) birisi kaza yaptığında yada arıza yaptığında bütün araçları kumanda ile 5 km/s hıza sabitliyolar, gazlayamıyosun. araçları biraz yavaş geldi bana düzlüğün hemen başında kesiciye giriyo. buna rağmen ilk denememde pist rekorunun 0,8 sn gerisinde kalmıştım. en güzeli kumburgaz ;)
bizde tartısmıstık o alman kadınla..
levent kat otoparkına gidiyoruz hem pist güzel hemde 1-2 dk nın hesabında değiller..
Gecise ızın yok derken pısten mı bahsedıosun ben sanırım acıldıgından bu yana son ıkı ay harıc (cunku gıtmedım) 10-15 defa falan ugradım bana boyle bır bılgı verılmedı pıstte gayet guzel ayrıca gecmeye calsıırken ufak surtmelere ve dokunmalara bısey demıolar ama bıle bıle adamın ıcıne kırarsan veya sert oturtursan gayrı ıhtıyarı normal
Bnde bi keresinde kocaelindekine gitmiştim orasıda çok güzel;)
kumburgaz ve beylıkduzu derım ıkısıde guzel
ıstanbulkartıngpark en ıyısı bence.arabalar cok ıyı pısttekı guvenlık 10 numara.barıyerlere vurdugunuz anda bıl orda kalmıyorsunuz sıyrılıp gıdıyosunuz.
bursa nilüfer karting pisti f1 pisti gibi zamanında serkan yazıcı taksi team warke evo 6 la basını gezdiriyodu pistte o kadar büyük fecide eylenceli
kumburgazdaki nerde?