Printable View
Flowers güzeldir Eser abi 1 gün beklemeye değer :D
Alıntı: tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Flowers güzeldir Eser abi 1 gün beklemeye değer :D olmazzz bugun olucak koydum kafaya :D
Alıntı: eser Nickli Üyeden Alıntı olmazzz bugun olucak koydum kafaya :D Ozman sakalları kesip bi başörtü takman gerekecek :D
Alıntı: tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Ozman sakalları kesip bi başörtü takman gerekecek :D havuzda olmaz o olay faruk geniş düşün eser haşema giymen lazm bu durumda beklemeyecek isen :)
radisson nasıldır? bilen varmı
Alıntı: SekoLive Nickli Üyeden Alıntı havuzda olmaz o olay faruk geniş düşün eser haşema giymen lazm bu durumda beklemeyecek isen :) Yok abi zaten Eser abi içeri girdiğinden üstünü çıkardığında ya kadınlar olmayacak ya Eser abi:D:D
Alıntı: tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Yok abi zaten Eser abi içeri girdiğinden üstünü çıkardığında ya kadınlar olmayacak ya Eser abi:D:D haloyuda al gel
Alıntı: coyete Nickli Üyeden Alıntı haloyuda al gel Dersim var stop. okulda olacağım stop.:D
halo ve ders :D
Alıntı: coyete Nickli Üyeden Alıntı halo ve ders :D abi benim dersim var Haloyu ara o gelir ;)
gıt dersini çalış biz havuz aramaya devamm :D
Alıntı: mmustu Nickli Üyeden Alıntı he yaw sorma kanka :D seni askere ugurlama organizasyonu belli oldu hamam kapatip icelim o sicakta bayilir gobek tasinda yanariz :D