|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Cuma gecesi namaza kalktıgımızda evde samsung 40c650 102 ekran lcd acer marka lap top motorola v3 cep telefonum çalınmıştır v3 faturasını bulamadım
ürünler faturalı garantili seri numaraları mevcut ,olay yeri inceleme geldiginde kablolardan parmak izi alınamıyor dediler lakin scart girişinde adamın parmak izi mevcut göz ile belli ama alınamıyor dendi ,evin arka bahçesinden girmişler incin top oynar 32 yıldır bir kişi bile görmedim arka bahçelerde,ama ne hikmetse iyi bir zamanda gelmişler gece 2 de yatmama ragmen iyi cesaret . karakola gidip ifade verdik onun haricinde 2.el satanlarada bilgi verdim başka yapabilecegimiz birşey varsa yardımlarınızı esirgemeyin.Evde çocuklarım ve eşimde vardı çocuklarım ya uyansalardı onlarla göz göze gelselerdi ? yada bizden biri ? evim soyuldu ama bunada ŞÜKÜR diyorum ![]() evdeyken nasıl hırsızı duymazsınız diyecek olan arkadaşlara şimdiden sesleniyorum ,su uyur düşman uyumaz . __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
büyük geçmiş olsun
şu aşamadan sonra yapabileceğiniz fazla bişey kalmamış zaten.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Geçmiş olsun
Evin kaskosu vardır umarım. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Geçmiş olsun ama istanbul gibi bir şehirde yasıyorsanız alarm sart amcam istanbulda yasıyor su ucuzluk pazarlarında satılan 5 liraya cıhazlar var acayıp bagırıyorlar balkon kapılarına oda camlarına acılabilcek heryere 2 ser tane koyduk hatta birisi eve girmeye calısmıs sesten korkunca asagıya dusup bacagını kırmıstı giden gitmiştir bence ailenize zarar gelmemesi en sevindirici yanıdır ama o aletlerden mutalaka alın 5 10 tane birde beyzbol sopası tamam
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
gecmıs olsun abı
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Gc-sekiz
|
Çok geçmiş olsun..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
gecmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Geçmiş olsun yaşar abi..
Polis hırsızlık olaylarında parmak iziyle filan ilgilenmiyor adam mürekkeple parmak izi bıraksa yinede dönüp bakmayacaklar.Klasik yalan o tür yüzeylerden parmak izi alamıyoruz. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
geçmiş olsun bilirim bu durumları ben 2 defa yaşadım çok kaybım oldu neyseki canınıza bişi olmamış.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
yaşar abi geçmiş olsun...valla birde uyurken bayıltıcı sprey sıkıyorlarmış haberin bile olmuyor..Allahsızlar..abi geçmiş olsun..şükretmek lazım..ya daha kötü sonuçlansaydı Allah korusun..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Out Tramway: İn
|
Geçmiş olsun...
__________________________________ ![]() ...::: Game For Life :::... Hayat Kızgın Boğa, Ben Kırmızı Pelerin... " İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim "
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Çok geçmiş olsn abi dediğin gibi onlarla ufaklıklar göz göze gelmemesi senin için bu kötü olayın en iyi yanı olmus..
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
çok geçmiş olsun.. allah beterinden korusun
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
ya deli gibi kriminal diziler izliyorum yok öle bi dünya her yerden parmak izi alınabilir böle saçma şeymi olurmuş ya?
geçmiş olsun size ve ailenize bir şey olmaması sevindirici bi durum tabiki umarım yakalanırlar __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#15 | |||||
![]()
|
Malesef yok oda bir sıkıntı misal benim evin kapısında zorlama yok ,kasko olsaydı zorlama olmadıgı için ödeme yapmıyorlar ![]()
Aldım 5 tane alarm motor kilidi,asma kilit bahçe kapısına inşallah bundan sonra dikkat etmş oluruz. Sağolasın alp . Teşekkür ederim . Sağolun ![]() Teşekkür ederim sağol . sağolasın seko ,karşılaşmış olsaydık şimdi ya mezarda yada cezaevinde olurdum herhalde . __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|||||
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla(E12)
|
çok geçmiş olsun umarım evinizin sigortası vardır.Benim aracımada hırsız girmişti kapının iç açma kolu krom oldugu içi bariz parmak izi vardı ama alamıyoruz dedi 2 toz sürdüler malesef iz yok diyip yollamışlardı.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Sagolasın ,amin .
Zorlama darp yada yaralama yoksa detaylı parmak izi almıyorlarmış onu anladım . __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: dci
|
geçmiş olsun
ev sahipleri evdeyken genelde sprey sıkıyor bu şerefsizler çok büyük geçmiş olsun ürünlerin faturaları varsa polis zabtından sonra üretici firma distribütörüne ulaşarak laptop ve telefon için bildirimde bulunun , birileri kullanmaya kalkarsa bu iki cihazı yakalamak daha kolay |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:31 ::::

ürünler faturalı garantili seri numaraları mevcut ,olay yeri inceleme geldiginde kablolardan parmak izi alınamıyor dediler lakin scart girişinde adamın parmak izi mevcut göz ile belli ama alınamıyor dendi ,evin arka bahçesinden girmişler incin top oynar 32 yıldır bir kişi bile görmedim arka bahçelerde,ama ne hikmetse iyi bir zamanda gelmişler gece 2 de yatmama ragmen iyi cesaret . karakola gidip ifade verdik onun haricinde 2.el satanlarada bilgi verdim başka yapabilecegimiz birşey varsa yardımlarınızı esirgemeyin.