Fiat a yakismayan cizgisi var ama guzel duruyor
Printable View
Fiat a yakismayan cizgisi var ama guzel duruyor
Ben inceledim aracı , dıştan albenili duruyor tamam eyvallahta , içi kalitesiz geldi bana...Arka koltuk diz mesafeside yetersiz geldi...Ferahta değildi...Yani bir jeep'ten beklediğiniz beklentileri sunmayabilir...Motorlarına laf etmek haddimize düşmez :)
Dis gorunus baya hosuma gitti v6 motor secenegide nitelikli ayricalikli bi makina olucak gibi bi his doguruyor! Lakin umarim ic malzeme kalitesi fiat'in cin mali oyuncak kalitesindeki plastiginden olmaz, disina motoruna yakisir bi Ic malzeme beklerim ben sahsen:) ayrica fiyatida cok yuksek olucak gibi geliyo sanki:p
tasarımını çok beğendim ama fiyat fazla gibi sonuçta fiat o kadar para verilir mi orası var
Tasarım çok iyi de 90+lı fiyatlar hacimden kaynaklanıyor sanırım. Keşke 1.6 güçlü bir motoru tercih etselerdi Tr için. :) Bu halde ne kadar satar meçhul.
Fiat Chrsylerın sahibidir ortaklık falan yok.. %61 Chryslerın hisseleri fiat s.p.a grubuna aittir..
bu yüzden Fiat chrsylerla bir ortaklık içinde değil sahip ve alt firma ilişkisi içinde freemontu sadece almadı ayrıca 300c yide lancia da thema adıyla üretiyorlar.
Ulan bunu getiriyosun, hala Abarthlardan ses seda yok... Zaten tr pazarı için sıkıntılı bi segmentte 2 litre motorla geliyosun, ona da 100 bin lira para istiyosun ama peynir ekmek gibi satacak kombinasyonları yok sayıyosun..
Adam olmaz bu Fiat yeminle..
1.6 dizeli 140 hp gibi bir değerle getirselerdi , ki bunuda rahatlıkla yapabilirlerdi , piyasanın tek kelimeyle spor gazetesi :) Millet sırf hava atmak için o ruhsuz , kağnı gibi kaşkayiye para veriyor...fremont 1.6 dizel olsa sırf fiyatı ucuz diye hava atmak için alır bizim millet
amerikan versiyonlarında 2.4 2.7 3.5 3.6 motor versiyonları olduğunu düşünürsek 140 beygirlik 2.0 dizel motor bile ancak kaldırır o kasayı kanısındayım.
güzel iş çıkarmışlar :)
birde anlamadığım fiat niye bu kadar bekledi bu araç orjinalde 2009 model bir araç yıl 2013 olmuş artık fiat aracı nihayet satışa çıkardı. millet 4-5 yaşındaki dodge journeyi sıfır fiat freemont diye satın alıcak garip...
dış tasarım içi tasarım çok başarılı bence 2.0 TDİ 170 hp lik motoru ecu fasttan canavar olarak çıkarsa binilesi bi araba olur :D
kuzenim fiat ta ve ilgi beklediğimizden cok cok üstünde ilgi var diyor ve siparişleri almışlar araç içinde gerçekten çok kaliteli ve rahat diyor.