bu arada cem in dediği gibi o 58 bin avro dan çok aşağı indi ise zaten yine kıllanırdım.. lan ben baya bir kıllandım bu arabaya var bi keramet ama hayırlısı..
Printable View
bu arada cem in dediği gibi o 58 bin avro dan çok aşağı indi ise zaten yine kıllanırdım.. lan ben baya bir kıllandım bu arabaya var bi keramet ama hayırlısı..
Ucuza kapattıysanız pertingen değilse alın.... şanı var sonuçta..
Konuyla ilgili en iyi danisicagin yer fermas plka motor sase nosu verirsen yardimci olurlar yoksada bizde maserati grntursmo var fermasa gotruyoruz sorariz fakat ferrarici ahmet usta porscheci mehmet ustaya goturme al fermasa gotur expertsizini yaptir evrakini bulundur satarken kapi gibi gosterirsin olasi bi durumda pm den ulas yapabilicegim bise varsa yardmci olurum fakat bagzi araclar vardir perttir inanlmaz resmleri vardir sldanirsn bagzi araclar var adam anlmaz foto cekmekten koyar resim aldaticidir bu araca son sozu fermas soyler satciylada konus nesen bni yor nede bn seni expertsiz ucuz bir olat degil neticede 4 saatlik bi kontrol hayirlisi olsun
camurluk boyalı dıe mok atım mı :D ortalık karıssın.
bu 355 i yolda 106gtı 3 boy saplarken gormusler.
arkadaşların dediği gibi sinyaller farklı o kadar paran var ferroya biniyon yokmu adam gibi fotoğraf makinan ayrıca arabayla verilen pozları neden satılık ilanlarına koyarlar iyi niyetli biri olduğuna inandırmak içinmi kız tavlamak içinmi :D bunların cevabını istiyorum:D
arac duzgun duruyor fakat fıyat cok bu arac ıcın
sinyale artı olarak sislerdede sıkıntı var.Normalde sis tampondan yumuşak bi kavisle içeri girerken bu araçtaki direk kesilip takılmış gibi duruyor.
Eğer ferrari alıcaksam bebek gibi olsun isterim. Ellerimle yıkar hafta sonu 1 2 saat tın tın gezerim. Ama sinyali bile uydurulmuş ve fotolarda bile düzgün gözükmeyen arabaya evlatlık gözüyle bakarım. Bence ferrari almış olmak için almayın..
abi ilandaki araç bariz fiber manyağı..
ön sinyaller direk faul.
turuncu sinyallerin ön ızgaraya olan mesafesini diğerleriyle karşılaştırın..
sis farları içe gömük yada açılı falan da değil..
bahane arıycak olsam sırf öndeki at yok diye yine almazdım..
jantlara bi yorum yapamıycam.. ama orjinalleri tabiiki daha güzel duruyo..
yan sanayi ön tampon mu takmış bu :)
kardes bu benim arkadasımın arabasıydı
araba ankarada sene once cok agır bi kaza gecirdi 1 senede toplandı .
cocuk 1 sene sonra topladı bindi 1 ay sonra tekrar pert oldu cok ama cok agırdı kazası jantlarına kadar kırılmıstı ve pert halde sattı arabasını ama kaskolu olmadıgından kaydı vs. yoktur.
ilk cok agır kazasında ankara sasmazda UZLAR OTO var orda toplanmıstı araç
ve beklenen cevap geldi.. süreye bakıyoruz 76 dakika.. eh işte.. daha iyi olabilirdi belki ama neyse :D ben demiştim ama bu arabaya çok kıllandım var bir keramet diye.. ben nura doğru yol alıyorum canlar.. hadiii
evet sıradaki ??
ebesinin ******sı lan bu nasıl iş :Dbehsat ç nin de tesbihi kaybolunca diziden önce buraya konu açsaydık keşke
Ne Olursa Olsun F355 Yaa :D Pert De Olsa Alırdım Hastasıyız DeDeee :D
allah razı olsun arkadaşlar :D işt bu yüzden bu siteye bayılıyorum :D
2 kazasınıda uzlar oto biliyor onlarada bi sor istersen sana tek tek anlatsınlar .
ama yani 2kazasda cok ama cok ciddiydi ilk kazası hem on hem yandandı .
2. kazasıda alttan ve yandan marspiyerler vs hersey gidikti 35 milyara sattılar 2 sene once plaka aynıydı degiştirmemişler
ön tampon sonrada yapılam gıbı sınyalın kıvrım yerı orjınaldeöyle degıl