site her konuda bomba yanlızhelal olsun vallahi şu yardımseverliğimize..
f355 te araba be...ferronun en güzel modeli bence...
aracın tamponunda sorun var gibi duruyor sinyalleride öyledsfsdfisdf
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Benim Ferrari'm olsa en kötü ihtimalle 7.0-8.0 mp'lik dijital makine ile foto çekerdim.Kendim sanayici olsam bile sanayi köşelerindeki hâliyle de çekmezdim.
+
Jant konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum.Eğreti durmuş resmen..
Edit:Zaten arabanın bütün seceresi de dökülmüş..![]()
bide benim bi akrabam kayıp yarımcı olabilirmisinizbulunursa akarabalar sevinir
![]()
hahahah ya tutarsa dedim![]()
Bilen birilerinin cıkacagını düşünüyordum ama bu derece değilŞu zamana kadar yapılan sorgulamaları verilen bilgileri plakaları vs hepsini kayıt altına alsak felaket bi arşiv olur
Bende hatırlıyorum öyle biseyi gece biyerlerde siteden birileriylemi ne görülmüştü o tarz bisey hatırlıyorum ahaahahah
kurtlar vadisinde ersoy ulubey n zamann ölücekk daha kaç bölüm beklicezz bilen senaryoyu okuyan varsa blgi versinnnumberone TT ...
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Şaka maka zamanında " Lost "konusunda bile ciddi teorileri ortaya çıkarmıştık , bağzen korkuyorum bu sitenin MİT , FBI hatta Wikileaks la bile alakası var ? mod. larında hepsi birbirinde acaip rahatsız tipler zaten ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)