Street cat :icon_tup: bende yavruyken bulmuştum şimdi 4 aylık buda garfield gibi bütün gün yemek yiyip uyuyor :D
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/11610.jpg
Printable View
Street cat :icon_tup: bende yavruyken bulmuştum şimdi 4 aylık buda garfield gibi bütün gün yemek yiyip uyuyor :D
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/11610.jpg
Yahu ne çok üstüne gittini şu arkadaşın. İnsaf, adam bi daha foruma girmicek yahu : ))) Herkesin mi aynı anda aynı adama sarası tuttu : )
Kakuşşş beslemeyen adam yazmasın nankör diye...Kürtler pkk lıdır yazmakla aynı mantık hacı ?? (ve bence kedilere de bu kadar ağır bir düzeyde hakarettir, ayıptır) Farklı versiyonları da var..
Kedi tüy döker. (sanki senin saçın dökülmüyor)
Kedi tüyü kist yapar. (nah yapar 40 lira verip aşısını yaptırırsan hiç bir *** olmaz)
Kedi pistir. (Oha ohaaaa)
Kedi anca uyur, yemek yer. ( En güzel halleridir, hele o yemek isterken şekilden şekle girmesi o kadar eğlenceli oluyor ki :D )
vs. vs.
Kedi çok eğlenceli hayvandır, top niyetine oynayabilirsiniz. Hiç bir şey olmaz atın geri gelir :D Yemek yedikten sonra yüzüne bakmaz, bu nankörlükse ben de çok nankörüm. Anneme eline sağlık dedikten sonra pek görüşmüyoruz odama çekiliyorum da.. Eninde sonunda tıpış tıpış giderim annemin yanına, kedi de senin yanına gelir ve o acıklı bakışları gayet keyif verir. Sen üşüyorsan kesin anlar kucağına yatar.. Mırıldaması insana inanılmaz huzur verir.. Kediyi sinirlendirirsin küçük uyarı tırmalaması yapar, birazcık dişini geçirir ama canın yanmaz.. Hakettiğin kadar canını yakar.. Gerçekten kedi saldırısına uğrarsanız damarlarınızı söker..
Dou abi facebookta hayvan severler grubu var, orada her gün bir sürü ev arayan kedi oluyor. Bazıları gerçekten çok güzeller. Cinsinden çok bir kediyi sahiplenmek daha önemli derim. Sadece kargo ücretini karşılıyorsun o kadar..
kısmetse bizim kedi yavrulacayak gibi bu yakınlarda :) olur da o zamana kadar bulamazsanız veririm bi yavru :)
bizim balkona geliyorlardı anne yavrularıyla süt felan veriyorduk bizde. geçen gece balkondan sesler geliyor hassikome dedim hırsız heralde. balkona koştum bı baktım bizim anne kedi 3-4 tane kediyle gelmiş :D bildiğin grup halindeydiler kapıyı açıyorum kaçmıyorlar farketmiyolar en sonunda yanlarına kadar gittim basıldık diyip dağıldılar dahada gelmedi anne kedi :D :D
onun dışında abimin alerjisi var daha önce 2 hafta kadar besledik hastalanınca vermek zorunda kaldık. ama gerçekten zevkli kedi beslemek. elimde olsa bugun alır beslerim..