|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ...
|
max 2 bin lira ya kadar scooter arıyorum modial 125 zn ve 150 zat arasında kaldım 125 zn bütün işlemleri dahil muayene devir vs. 1000 lira 150 zat ise 1.500 acemiliğimi atmak için ideal olduğunu düşünüyorum ama biraz ağır biri olduğum için
125 zn biraz ufak geliyo lütfen yarımcı olursanız sevinirim tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla.....
__________________________________ http://www.ataturkdevrimleri.com/ata...rtre-resmi.jpg İ Z İ N D Y İ Z . . . |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
kimse yok mu
__________________________________ http://www.ataturkdevrimleri.com/ata...rtre-resmi.jpg İ Z İ N D Y İ Z . . . |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
sakin o cin mali scooterlardan almayi dusunmeyin Piaggio yada Vespa tavsiye ederim bir ara almak istedigim icin (gerci hala almak istiyorumda
) baya arastirmistim..Piaggionun FLY150 modeli cok uygun fiyatli ve gayette guzel bence ayrica Piaggionun kalitesinden soz etmeye gerek yok sanirim. Ote yandan Vespanin ET serisi gayet guzeldir yalniz biraz iri yariysaniz kucuk gelebilir. Vespayi alip temiz kullanirsaniz 50 yil sonra aldiginiz fiyatin 5-6 katina satarsiniz ![]() fiyatlari biraz yuksek gelebilir ama cin mali bir scooter alip en fazla 2 yil kullanmaktansa piaggio alir omur boyu kullanirim satarkende zarar etmem.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
bendeki bu motor hevesi nereden geldiyse bilmiyorum
ama son 2 aydan beri kafamdan hiç çıkmıyor ben sadece iş yerindeki arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine almak istiyorum bu motoru zaten bineceğim en fazla 3-4 ay o yüzdn kararsız kaldım ben dediğim gibi en fazla yaza kadar binicem ondan sonra vitesli motora geçmeyi düşünüyorum .
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
honda beat almanızı öneririm..kalitesi tartışılmaz ve sizi yolda bırakmaz
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
bulabiliyorsan sym joyride 200 al
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Y-Clio 1.5 dci
|
sakın ama sakın çin malı motor alma 2 yaz once mondıal 150 zat aldım alacagıma pısman oldum yaz sonunda zorla verdım 4-5 defa yolda kaldım ınanılmaz kotu bır motor sakın kardesım paranı sokaga at fakıre fukaraya bagısla daha ıı
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: c4
|
bakımını düzgün yaparsanız zorlamadan kullanırsanız mondial vs.alabilirsiniz.o motorlar zorlamaya düşmeye kalkmaya gelmiyo,ama benim gözüme şu aralar hoş görünen model maxi scooter sınıfında hatta piston programında geçenlerde test sürüşü vardı kymco nun 300 cc lik bi scooterı şahane bi vasıta,araştırmanızı tavsiye ederim
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Honda alın.
Today,Activa,Beat,Dylan sorunsuza yakındır. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
scootypep al derim çok memnunum 6 yıldır kullanıyorum
__________________________________ Project01Garage www.fourtuning.com |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: R21
|
bende keeway arn 125 lik vardı 2 seneye yakın kullandım hiç üzmedi beni tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: :)
|
çin malı sakın alma..arka sokağımda çin malı satan servis var millet binerek götürüp elde geri getiriyo
servis hergün dolu gelen giden motor eksik değil.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
pizzacı motoru honda lardan al bence...sorunsuz kafan rahat binersin...sikinti çıkarmaz
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Maxi scooter olarak şayet o fiyata bulabilirseniz Kymco Grand Dink 150 ya da yine bir ihtimal bulunabilirse su soğutmalı tip olan 250'lik modelini öneririm.İki motor tipi de güzeldir ama 250'lik daha seri..
250'lik modeli arkadaşımda var ve çok aktivite yaptık.Yani motoru çok tanıma fırsatım oldu ve yorumlarda tavsiye edilen Piaggio/Vespa'ların 150'liklerinden 9-10 Krş fazla yakıyor ama onlardan daha seri gidiyor.Bunu da çok ölçtük;çünkü bahsettiğim aktivitelere katılan arkadaşımın birinde de '05 Vespa LX 150 vardı.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
Bir sene zat kullandim hic sorun yasamadim
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
tek marka derim
![]() honda... para çoksa italyan aygırlarına bakılmalı... __________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: D.1.6.i.e.
|
Piaggio Fly, Suzuki Mio scooter,
Maxiscooter istiyosan kesenin agzını biraz daha açıp;Gilera Runner, Derbi Gp1 250 önerilerimdir. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
|
herkes işkembeden sallıyor hemen, nasılsa kimsenin cebinden para çıkmıyor ya
![]() onu al bunu al, oo sudan ucuz 18 milyar, bak yeni model çıktı onu al 15 milyar falan... para varmı para ? Para var : o zaman pintilik yapma ..... git marka bir MAXI scooter al , bak maxi diyorum bu çok önemli bizim ülkemizde gözükmen lazım, biraz iri olman lazım, yoksa trafikte sorun yaşarsın . öyle ufak tefek birşey alma. 2. el temiz bir suzuki burgman AN400 bakabilirsin, temiz birşey satın alırsan pişman olman imkansız, gerçekten süperdir. Para yok, kısıtlı: kim ne derse desin yapacak birşey yok çin malı alacaksın yada bu sevdadan vaz geçeceksin. Bakın çin malını beğenmeyenler, motor sevdası ile devam etme veya tamamen vazgeçme arasında bir karar mekanizması gibidir çin malı scooter. evet dandik, evet çabuk bozulabiliyor ama ucuz zat150 olmasaydı ben şimdi hala motosiklete binmemiş olacaktım, 6 senedir zat150 kullanıyorum. Memnunmuyum? hayır ama işimi görüyor yaw.. birbirimizden nefret ediyoruz ama bir şekilde gidiyor işte. ![]() Birde çin malı scooter alacaksan elinden ufak tefek şeylerin gelmesi lazım, bazı aksaklıkları kendin giderebilmen, vidadır, anahtardır,somundur,tornavidadır, işte böyle şeyleri kullanabiliyor olman lazım, herşeyi kendine servis diyen bisikletçilere bırakırsan yanarsın. ha birde sıfır çin malı alayım 2 sene nasılsa garantisi var rahat ederim diye düşünme yok öyle birşey, işçilik parası alıyorlar, yok bu garantiye girmez diyorlar bilmem ne diyorlar bir şekilde dolu para ödersin. Ben herşeyi kendim yaptığım için sorunum yok . EDIT: hımmm max 2 bin liram var demişsin yeni fark ettim senin marka scooter hayalin bitmiştir. mecburen çin malı alacaksın yada vazgeçeceksin . __________________________________ Son Düzenleyen Maxi; 24-02-2011 08:02. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:33 ::::

125 zn biraz ufak geliyo lütfen yarımcı olursanız sevinirim tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla.....

) baya arastirmistim..