bazıları pek tavsiye etmiyo..bazıları ise gerçekten çok memnun oldugunu söylüyolar...sizin fikriniz nedir? alırken nelere dikkat etmeliyiz?
bazıları pek tavsiye etmiyo..bazıları ise gerçekten çok memnun oldugunu söylüyolar...sizin fikriniz nedir? alırken nelere dikkat etmeliyiz?
evet boyayı çiziyo ama o brandaya göre ve arabayı ne kadar tozlu örttüğüne bağlı benim 1 ay kapalı durdu hemen yıkatıp örttüm bişey yoktu bıraktığım gibiydi hemen yıkatıp örtmek lazım çok sürtünmemesi lazım vs vs ama işe yarıo
brandayı ortmeden sadece ustten tozunu alman yeterli
içi pamuklu brandalar mevcut guvenle kullanabilirsin
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
evet içi pamuklu olsun bide çok uzun süre kapalı tutma boya hava alsın benim aldıım Guard die bi markaydı içi pamuklu
bogatmı ne vardı o iyi bizim peder mersoda kullanıyor ama benim tavsiyem en iyi malzemeden senin diktirmen anlican en güzeli custom![]()
bogartmı ne vardı o iyi bizim peder mersoda kullanıyor çok iyi ama benim tavsiyem en iyi malzemeden senin diktirmen anlican en güzeli custom![]()
Pamuklu kumastan custom yaptırmak en mantıklısı ben 11 yaşındaki arabada en az 7 tane eskittim ama adana gibi aşırı sıcak olan bi yerde şart. Boyamda hala parlıyor.
Tango-1 never dies.
elbet dışarda satılan ürünleride üretirken bişeyler düşünmüştür adamlar die tahmin ediyorum..en azından brandanın içi arabayı çizmicek bişeyle kaplanmıştır...??
en dandik brandayı kullan ama güneşin altında bırakma![]()
Branda şart bu sıcaklarda ama içinin kuması önemli gercekten.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
arkadaşlar ben hem garajda hemde branda kuLLanıyorum.. o kadar da kalıte bi branda aldım ama gecen ki ruzgarda kuru bezle siler gibi arabayı silmiş branda bugun baya pasta feLan uğraştırdı, Ya kapaLı yerde olcak yada branda cok sağLam giydirilip ipinLe gerilcek..yoksa sacma sapan boya deformaları meydana gelebiliyo..
Orjin branda biraz pahalı ama iidr...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)