oyle bir yazdin ki hangi roll videosunu gördün hangi yarislara katilmis...
ne olacak simdi bu arac Q7 ile kalktiysa?
Printable View
2.sahibi benim arkadaşımdı max.5.000km'deyken almıştı.Aldıktan sonra birkaç ufak tefek tatlı çizik ezik karışımı sürtmeler olmuştu boyandıysa oralar boyanmıştır.Ama kaza olarak herhangi birşeyi yoktu.Çok güzel bir araçtı.
Alican seninde yazdığın gibi o zaman ile bu zaman arasında oldukça bir zaman dilimi var.
Ki bence bu aracın hakkı zaten budur ne fazla ne de az..
Aynı aracın pertten toplananı 20-21li rakama satılıyor ise Bu kondüsyonda bir aracın bu fiyat yazılmasından daha normal birşey yok.
Ayrıca İstanbuldaki muhabbet söylediğin gibidir Yalan var diyemem Çünkü bilmiyorum.Ancak arac Denizli'ye geldiğinden beri Çağlar oldukça iyi baktı aracına ki her aracı da öyledir.
şuanki haline bişe diyemem krdşm doğrudur yapmıştır etmiştir titizdir ben burdaki olanı söledim :) çok uygun fiyatlara gitmesine şaşırmıştım çnkü 1-2 verip ben bile alabilirdim ama o zmn kendi kendime çok pazartlık yapmaz die gitmemiştim içim gitmişti :) maşallah şuan çok gzl sorunsuzsa motoru filan kasasını bilmiorm fiyat uygun biraz pazarlıkla alınabilir
Q7 ile kalktıgında bende vardım arkadasım cokmu garip bi olay Q7 ci gaza getirdi bizde gazladık ? gecenlerde dediğin 1,5 sene önceki mevzu adam gibi gazladıktan sonra bakımı yaptıktan sonrane olucak 180 hp araba biniosan arada gazlıcaksın tabi anormal olan nedir evden işe işten eve denmiş die hc basılmadımı bu araba ile her gece rola falan cıkmadı onu belirtmek istemiş arkadaslar ayrıca 19 a alındı diyenler neden zamanında nie almadılar mk1 lere 18-19 istenince normal bu km deki bu modeldeki bu renkteki araba v.s arabaya bu para istenince anormal sahibi paraya sıkısmıstır alınmıstır.. illa ucuza verilcek die bi olay da yok.
Arkadaşlar bahsi geçen araç Clio RS %95 gazlama amaçlı alınan bir araçtır konuşulan şeyler doğruda olsa bir sorun çıkarmaz.Bendede AC 106 var rollinglerin %70'inde gazlayan bir araç Allah'a şükür bir sıkıntısı yok :D
Bu RS komple boyalı diye biliyorum... ;)
Sahibiyle konuşulmuştu zamanında oradan biliyoruz,
Araçta güneş yanıklarından dolayı komple boya var denilmişti... ;)
Elinle tutup inceledin , emin olamadın sonra boya cihazı ile kontrol ettin sonra yok yok dedin expertize götüreyim dedin götürdün sonra bu sonucu söylediler değil mi ?
Ben söyledim zaten Çağlara alma diye zamanında kazalı diye komple boyalı diye..
Doğrulugundan emin olmadığınız bilgiler ile milletin aracını kötüleyip .ok atmayın..