-
Ben 2 hafta önce bi elimde sütüm bi elimde vti ımın direksiyonu buraya gittim.Bu işlerden teorik pratik hiç anlamam sadece işim gereği birz teknik bilgiye sahibim okadar.
Arabamı yeni aldım dedimki ben bu arabaya neler yaparım neler yapamam işin ehlinden bi fikir alıyım dedim araştırdım baktım bakındım adresi herkes burayı gösterdi.Neyseki gittim ERDEM'i buldum orda sağolsun eksik olmasın benimle ciddi ciddi ilgilendi cahilce sorularımı cewapladı sabahın köründe aklımdaki bütün soruişaretlerini giderdi.hedırın şöle egzosun böle bunu yaparsan böle olur chip olursa şöle olur falan filan
Kendisine işinin ehli birisi olarak kesinlikle ukalalık çok bilmişliğin yanından bile geçmediği için çok teşekkür ediyorum.
Konuyu şimdi gördüm başıma gelmişken bi dile getiriyim dedim.
Not: İçerdeki Supranın son susturucuya bağlanan borusunun içine kellemin rahatlıkla sığacağına görerek inandığım , Kaputun altındakileri canlı canlı görüp dükkandan çıktıktan sonra akli dengemin 1-2 saat bozulmasına sebep olan aracın yakından resimlerini çekmeme izin werdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.http://i55.tinypic.com/1ruhiw.jpg
-
-
çok emek var allah utandırmasn kazancıniz bol olsun
-
Hayırlı uğurlu olsun hayırlı işler dilerim
-
kia ceed 1.6 crdi
200 km de hız kesıcı mevcut devre dısı bırakmak mumkun mu