meraba arkadaşlar 27 şubat drag yarışı için sponsor gerekiyo yardımcı olursanız esevinirim sezonun ilk yarışı.şimdideen teşekkürler.(Low-rider) den izinlidir
meraba arkadaşlar 27 şubat drag yarışı için sponsor gerekiyo yardımcı olursanız esevinirim sezonun ilk yarışı.şimdideen teşekkürler.(Low-rider) den izinlidir
Yakıttı katılım parasıydı yemesi içmesi vs derken cok para gidiyor gercekten.Bide bu işe gönül verip sürekli takip eden kişiyse
Sponsor olmadan cok zor oluyor.
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Bencede, bi fiyat belirleyin derim ve firmalardan o ücretleri taleb edin reklam için 2 3 firma bulsanız bile yeter sizin için diye düşünüyorum. Bu işlere gönül vermiş kişilere kesinlikle şart sponsor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
öyle atla deve değil birkaç şahıs firması bile adı geçsin diye ufak tefek şekilde yardımcı olup sponsor olabilir .. masraflarımız çıksın yeter ..
kardeşim biliosun allahtan herhangi bir zeval gelmez ise gene geliyorum,cebimde ne varsa gene bizim sorun yok .. yeriz içeriz yettiği yere kadar![]()
yarın sen bi beleşten dv i hallette![]()
muahh
edit : ha bu arada pederle konuşiiim bu sefer bişeyler ayarlayabilirsem en güzel kısmı benim haberim olsun![]()
bu işleri destek olmadan yapmak gerçekten çok zor bunu biliyoruz görüyoruz, zaten şurda kaç kişi kaldıki her yarış giden kovalayan![]()
yavrum biz her zaman varız yanındayız elimizden ne gelirse hep beraberizbende bakıyorum bi kaç yere inşallah bişeyler çıkarırız
katılım dahil gidiş geliş 500 tl ye patlıyo bunuda bir kaç firmaya bölerekj yapsak hem sponsorları fazla zora sokmamış olur diye düşündüm.desteklerinizi beekliyorum..
Ahmet'im bişeye ihtiyacın olursa, şahıs olarak elimden geleni yaparım Maddi ve Manevi.
Aklında olsun, 1 telefon kadar yakınım![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
saol kardeşim şuanki sıkıntımız belli zaten yardımlarınızı bekliyom![]()
ahmet bu sefer gömlek falanda götür yanında lazım olur yolda çakarsınız falan![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
yedek motorla gidicem burdan nasılsa yarım saatte sök tak no problem![]()
![]()
yani moruk ondan diyorum mola da çay içerken yatakları falan değiştir arada sıkıntı cıkarmasınahahahha sen insan değilsin ya
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
ahahahahahahahahahahahaha
kendimden şüpelenmeye başladım insan diğilmiyim yoksa![]()
![]()
![]()
500tl çok uygun bir mebla ticaretle uğraşsam hiç düşünmezdim bile umarım gerekli destegi blursun ahmet başarılar
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)