ismimi sildim ve şikayet ettim
Printable View
ismimi sildim ve şikayet ettim
şikayet edildi
Sağolun arkadaşlar ilginiz için. Yayarsak daha kısa zamanda daha çok kişiye ulaşır...
şerefsiz o.cocukları
Şikayet ettim şerefsız adi kopekleri..
bu konuyu acan arkadasa ayrı we sıkayet eden butun arkadaslara abılere kardeslere tesekkurlerımı sunuyorum. bunu gordugumden berı etmedıgım kufur kalmadı...
Şikayet edildi .
şikayet edildi a.q. evlatları...
Soysuzları şikayet ettim bide üstüne bolca küfür ettim facebook sayfamda paylaştım sayfa kapanmaz ise şayet ayyıldız tim i bilgilendiricem...
bunu gorunce aklima geldi bi googleda pkkyi aratayim dedim. adamlarin resmi sitesi bile var ve gayette calisiyor hukumet nedense hibullahin pkknin sitesine erisimi engellemez gider youtuba dailymotiona wikileaksa filan el atar..
begenen arkadaslarima da mesaj atiyorum sikayet etsinler
şikayet ettim o.cocuklarını ;)
şikayet edildi. soysuzların bu ülkede yeri yok...
Şikayetler sonuç vermiştir, Birlikten Güç Doğar dedikleri bu olsa gerek :icon_tup:
Evet kapatılmış..
kapatılmış sayfa şikayeetler işe yaramış
Kapatılmamış ben mi yanlış görüyorum ?
ben dün gece girememiştim şimdi açık gözüküyor :confused:
bildiğim bütün küfürler edildi. beddualar edildi. şikayet edildi.
Dün bende baktığımda kapanmıştı yine active olmuş bi çaresine bakmalı..
şikayette bulundum hemen
hem beyaz show dige kanal aciyorsun 717.484 kisi tarafindan beyeniliyorsun, sonrada " elimdeydi ama kaybettim. " diyorsun. "dogru sögle lan, parami aldin bu serefsizlerden kanali vermek icin??" dige sorarlar adama . ya isini adam gibi yap yada yapma. ite ,köpege firsat veriyorsun.
şu olabilir arkadaşlar. şimdi pkk lılar bazen böyle sayfalar açıp. belli bi sayıya ulaşınca hacklemiş gibi gösteriyorda olabilirler.
şikayet edildi ;)
şikayet edildi. o.ç ları
sıkayet ettık kufurde ettık . hepsının aq
Halen açık arkadaşlar biz elimizden geleni yapalımda...
şikayet edildi o.çları.. :@
şikayet edildi
bilinen bütün küfürler mezardakinden beşiktekine kadar edildi
Bolbol küfür ve şikayet ettim.
şikayet edildi
kanı bozuk yavşaklar
şikayet ettim...begenen arkadaşlarımı da uyardım...