şerefsiz o. ç........................ Akşam akşam etmediğim küfür kalmadı. Ezik pislik sürüleri... Daha ne şekilde şikayet edebiliriz acaba bir an önce kaldırılsa bari bu rezillik...
Printable View
şerefsiz o. ç........................ Akşam akşam etmediğim küfür kalmadı. Ezik pislik sürüleri... Daha ne şekilde şikayet edebiliriz acaba bir an önce kaldırılsa bari bu rezillik...
O sayfayı beğenen bütün arkadaşlarıma mesaj attım onlardanda kendi arkadaşlarına mesaj atmalarını istedim. Kimsenin haberi yok daha.. Böyle böyle duyuracağım işte..
ismimi sildim ve şikayet ettim
şikayet edildi
Sağolun arkadaşlar ilginiz için. Yayarsak daha kısa zamanda daha çok kişiye ulaşır...
şerefsiz o.cocukları
Şikayet ettim şerefsız adi kopekleri..
bu konuyu acan arkadasa ayrı we sıkayet eden butun arkadaslara abılere kardeslere tesekkurlerımı sunuyorum. bunu gordugumden berı etmedıgım kufur kalmadı...
Şikayet edildi .
şikayet edildi a.q. evlatları...
Soysuzları şikayet ettim bide üstüne bolca küfür ettim facebook sayfamda paylaştım sayfa kapanmaz ise şayet ayyıldız tim i bilgilendiricem...
bunu gorunce aklima geldi bi googleda pkkyi aratayim dedim. adamlarin resmi sitesi bile var ve gayette calisiyor hukumet nedense hibullahin pkknin sitesine erisimi engellemez gider youtuba dailymotiona wikileaksa filan el atar..
begenen arkadaslarima da mesaj atiyorum sikayet etsinler
şikayet ettim o.cocuklarını ;)
şikayet edildi. soysuzların bu ülkede yeri yok...
Şikayetler sonuç vermiştir, Birlikten Güç Doğar dedikleri bu olsa gerek :icon_tup:
Evet kapatılmış..
kapatılmış sayfa şikayeetler işe yaramış
Kapatılmamış ben mi yanlış görüyorum ?