|
|
#1 | |||
![]() |
Herkese iyi geceler,
Yeditepe universitesi amerikan futbol takiminda oynuyorum fakat bundan 3ay once ayak bilegim cok ters bir sekilde burkulmustu. Morarmis ve sismisti. Fakat ben cok onemsemedim agriyi rhemon sprey sayesinde azaltip ayakkabimi veya kramponumu sikica baglayip sikiyordum ve antremanlarda , maclarda sorun olmuyordu. Fakat son donemlerde artan agri yuzunden avrupa hastanesi ortapedi bolumune gittim.burdaki prof bana daha onceden ust tarak kemigindeki baglar ve bilek dis baglarinin yirtildigini fakat simdi kaynamis oldugunu soyledi. Bu kaynama sirasinda herhangi bir cerrahi mudahile yapilmamasi yuzunden ayrica antremanlaradevam ettigim icin baglarin yanlis kaynadigini ve arada bosluk oldugunu soyledi. Ve onume soyle 2secenek sundu ya ameliyat olucaksin yada sporu birakicaksin siz olsaniz hangisini secerdiniz? Zaten bu sezon bitti simdi ameliyat olursam yazin work and travel la amerikaya gidip lifeguardlik yapicam bu sirada bilek gucsuz oldugu icin sikinti cikartabilirmis. Siz olsaniz ne yapardiniz ameliyatmi olurdunuz yoksa sporumu birakirdiniz? __________________________________ '06 Mini Cooper S |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: artık yok..
|
durumun daha kötüye gitmesindense ameliyat olmayı tercih ederdim.Sezon bitti ama antremanlar devam ediyordur heralde?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Evet ediyor doktorun onerisiyle bi. Sure ara verdim. Doktor en fazla kireclenme olur dedi ama spor yapmazsan ilerleme olmaz dedi:/
__________________________________ '06 Mini Cooper S |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: artık yok..
|
sağlığından önemli hiçbirşey olmamalı, aynı durumda olsam ameliyat olmayı tercih ederdim.Daha sonra zaten gerekli vitamin vs ile en kısa sürede toparlanmaya bakardım.Diğer türlü sporu bırakmayıp ilerlersen antremanda sakatlanır veya başka bişey olursa sonucların ne olucağını kestiremezsin.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
ameliyat ol bencede şimdi sporu bıraksan o ağrılar geçmiş olsa bile yaş biraz ilerleyince başlar canını yakmaya
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
sağlık öncelikli bence de, ameliyat olursanda denildiği gibi vitamin vs takviyesi ile normalden daha hızlı şekilde toparlayabilirsin, yazın da çıkaracağı sıkıntıyı indirgemiş olursun.
geçmiş olsun bu arada |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Satılık Ford FocusII TDCI Ghia
|
Öncelikle geçmiş olsun, benim anlamadığım sporu bıraksan dahi olan olmuş ve sonuçta ameliyat olmak zorunda kalmayacakmısınız yani kopan bağlarla alakalı ağrı devam etmeyecekmi?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
bence sonunda yine ameliyat olman gerekicek ne biliyim bunu futbolculardan görüyoruz ameliyat olmuyor sezon ortasında bi sakatlık hop güm yoklar , ameliyat olup spora devam etmelisin bence
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ......
|
Geçmiş olsun...Öncelikle sporcu adamsın..Bileğindeki ağrıyı önemsemeyip her seferinde spreyle nası geçiştirebildin şaşırıyorum gerçekten.Baya bi ihmalin olmuş..Ameliyat olmalısın bence de.Hadi amerikan futbolunu bıraktın diyelim..Yarın bigün hiç mi amatör olarak bir spor yapmayacaksın..Çözümü varken bence olmalısın ameliyat..Tekrar geçmiş olsun..
__________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Spor birakilmaz ameliyAt ol toparlanmaya bak
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Geçmiş olsun bende 6 yıl boyunca amator futbol oynadım 3 sene once yan baglarım koptu o zaman bu zamandır futbol oynamıyorum keske amelıyat olma sansım olsaydı ..
Bence en kısa sürede ameliyat ol eski saglıgına kavustuktan sonra amerıkan futbolu olmasada baska bır spora yonelebılırsın yuızme vs .. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: grande punto
|
Ameliyat olurdum
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ameliyat olduktan sonra spora devam edebiliceksin dimi ?
bu durumda sporu bırakmak çok saçma geldi bana ben olsam ameliyatımı biranonce olup iyileşmeye bakardım
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
ileride anlarsın eğer kötüye giderse durumun
12 13 yıl önce sol bileğime tekme yedim şu an sağa sola oynatamıyorum kireçlenmeden dolayı __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
sporu şimdi bırakıp ağrıdan kurtulsan da ilerde yaşlannca ağrılar çok arta bilir. bu yüzden şimdi ameliyat olup gelecekte sıkıntı çekmemek daha anlamlı olur hemde ameliyat olduktan sonra spor yapmaya devam da edebilirsin. ama ameliyatın bi tehlikesi vs yoksa tabi. geçmiş olsun şimdiden. spor yapmadan hayat geçmez.
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
ameliyat olmak daha mantıklı geliyor bana
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: rwd
|
Dacka ve bjkde pro basket oynadm yanls tedavden bilegm duzelmedi. Biraktm mecburen, hovardalkta vardi tabi. Sinancan gulerle fln ayni antremana ckydm odonem. Keske dvm etseydm. 10 sene gecti ustunden keske ameliyat olsaydm. Hala duzelmedi dis bilek baglarim tenis topu kadar sislikle yasamima dvm edyrm. Sakin bnm yaptgm hatalari yapma. Cok pismanim. Fizik tedavi fln oldm ise yaramadi. Dzgn spor doktoru bul kendne ortapedst fln dgl. Drek sadece bu isi yapan drler var. Mr cektr ve en iyi tedAviyi uygulat.
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
45 yaşında olsan neyse de, bir şeyleri bırakmak için daha yaşın gençmiş. Ameliyat ol, toparlarsın.
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
ameliyat ol ve kendını bır an önce toparlamaya bak pes etme yasın daha genc
|