200sx,honda hrv,200sx'ten sora ya impreza yada önden çeken güçlü bişe istiyorum
başkada bilmiorum :)
Printable View
200sx,honda hrv,200sx'ten sora ya impreza yada önden çeken güçlü bişe istiyorum
başkada bilmiorum :)
96 model şahinim var hala kullanıyorum kendisini; sıfır almıştım...
satmayıp onun yanına güncel bişe almak istiyorum ama kararsızlıklardan kararsızlık begeniyorum :)
2*polom var biri DİZEL birindede LütfenPeşimdenGel var.dizeli satıp üstüne para koyup askerden sonra typeR istiyorum.Allah izin verirse.
Arabam yok. Allah izin verirse seneye vti ile başlamak istiyorum.:)
1.4is mi sattım vti alacam hatta arıorum:D
hyundai coupe var
yenı honda cıvıc yada bmw 320 ci yadaaaa mini s dusunuyorum : )
sirocco yada golf VI yada A3 isterim.kısmet.
TypeR veya VTI istiyorum. Olcak mı bakalım kısmet:)
valla focusum var hıc bır modıfıye yok uzerınde bu yaz allah kısmet ederse cıvıc si alma durumum var alırsam ılerdede bı turbo taksam sıkılana kadarda bınerım:)
vts in yanına beyaz 997 gt2 istiorm
kısmet :hahaha:
Bu mesajı yazalı baya oldu. Son durum Quiki söktüm. Kapıdan girdiler o hali ile sattım dahada sökerek. Kaskodan para hala gelmedi ama RC aldım :) MCS ve Type-R almadığıma sevindim gerçi ama hala daha s2000 istiyorum. Ama 24 mayısta nişanlandım evliliğe bi adım daha attım. O yüzden s2000 hayal :)
var bi tane mazda 6.26 onunla uğraşıyorm yasımın doldurmamada kaldı 37 gün buqunde gitti de kaldı 36 :) bu demekkı mazdanında gitmesne kalmıs 36 qün :) acıkcası ne alcağıma hala karar veremedım aklımda ise 106 gtı , honda civic 1.4 ve bitane honda si vede tabiki clio sport bu 4 aracdan birini almak istiyorum çünkü benim ilk aracım olcaklar vede kısmet olurda o gunlerı görürsem gırtlakta dolu olcaklar :icon_tup:
:) bende puntoyu satabılırsem ( kı halı hazırda suanda satılık) eskısı(clıo rs) gıbı hızlı bı arac almayı dsunuyorum:) vtec, 206 rc de olabılır:) gercı gonulde yatan typer ama :) kısmet...
satma işi olmazda bi s13 gelebilir :D
arabam yok..ariyorum:D
407,opel vectra 2.2cdti gts,mondeo...
n čikarsa bahtimiza spec :D
s2k alicam... bakalim ne zaman alinti yaparim bu mesaji :)
E46 Compact 318 bulabilsem :)
aracımı satmadan bi e30 bmw istiyorum kendi kendimi gazlayıp duruyorum ve etkili olmaya başladı, sanırım çok yakında alcam..:D borbet jantlarıyla yerlerde gezmek :)
3o7'm satılık..Alan olursa bi 2o6 GTI düşünüyorum:icon_tup:
2002sti var araçımı satmam ama yanına 116bmw beyaz alabilirim konfor şart arada :)
oda varr hallederizzz ltd.şti.325i :) erayyumsel@hot....
e30 325 gider ha:) yuklencek bide motoruna tamamdır;)
bende 1 seneye kadar gtc turbo yada para yeterse opc dusunuyorum.. onada yuklencez tabi hedefler belli..
civic si var satarsam vti icin satarım..!
ALLAH izin verirse vtı satıp evo 9 düşünüyorum
106ımı sattım 4 kapı bi dizel arıyorum :)
04 civic var sonu ^R^ ile biten bi araba istiyorum :D
Kendi çapında turbolu civic si var ama forever EP3 :icon_tup:
Mini cooper s im var hiç satmayı falan düşünmüyorum ama bu ara bi tiklendim evo 6 yada kurbağa sti çekiyo canım :D
Şimdi integram var... ama gün gelir ayrılırsak beni integradan sonra bir tek legend(94) veya prelude paklar hondada...
honda olmazsa nissan maxima (infinity Q30), Subaru İmpreza GC8, Subaru Legacy 2001 bunlardan birini alırdım... 4 kapı herzaman sevmişimdir sevmeyede devame decem :)