cok yakın bir abime bakıyoruz.
Hatchback isteniyor.model 2004 ve üstü ve öncelik dizel olması.benzilide olabilir.kazasız boyasız bişey istiyor.Km de düşük olsun derbiraz pinpiriklidir.İyi forumlar.
cok yakın bir abime bakıyoruz.
Hatchback isteniyor.model 2004 ve üstü ve öncelik dizel olması.benzilide olabilir.kazasız boyasız bişey istiyor.Km de düşük olsun derbiraz pinpiriklidir.İyi forumlar.
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
aracı biliyorum fakat sanmıyorumki corsa c ye bu parayı vermez.muhabbeti geçmişti corsa c ye 15 milyar falan veririm diyodu.+ olarak fiat renault citroen düşünmüyor.
2007 model buz beyazı (makyajlı kasa) Ford Fiesta 1.4 benzinli var. darbe-boya-değişen hata yok servis bakımlı 4lastik yeni pasta - cila detaylı kuaförden yeni çıktı garaj arabası muanesi yeni araç gaziantep'de çok samimi arkadışımındır düşünürseniz. her türlü yardımcı oluruz.
Edit : Fiyat 20.000TL
fıesta veya grande punto tavsıye ederım cok ekonomk araclar mmenun eder sızı
benim arabayı verelim sercan17ye değil tabikide
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
17.000 TL ye ;
Renault düşünmüyorsunuz citroen düşünmüyorsunuz fiat vb!! düşünmüyorsunuz
2004 model olsun diyorsunuz dizel olsun diyorsunuz düşük km li olsun diyorsunuz
Öyle bir araç varsa ilk ben alıcam sizden önce
ama var olmadığını bilin..
16.500'e 2006 model 80.000km'de Accent Admire verdim![]()
arabayı kaldırırım olum ne olcak iki amortisör iki yay bakıyor15e git başka bişey al sen
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kardeşim araç gerçekten çok temiz bakımlı cıncıkfiyatta birşeyler yaparız. biraz daha bütçeyi açsın bence kafası rahat etsin. bizim kendi aracımız olmak zorunda deil. Ford Fiestalara bakın her yönden çok güzel
edit : http://hasoto27.araba.com/3636440.html
isterseniz değişensiz kazasız boyasızdır
Ford Fiesta 1.4 TDCi Collection 2007 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)