Beygir başına 100 lira verirlerse direkt veririm :D
Printable View
Beygir başına 100 lira verirlerse direkt veririm :D
Daha kaportacıdan kurtaramadım cam fanusa koyarım vermem yinede :)
dökük durumdaki eski arabaları bir şekilde hurdaya çıkarmak lazım.. trafiği tehlikeye sokan, yolda bozulup trafiği kitleyen yüzlerce araba var.. bunların tez zamanda hurdalığa gitmesi lazım..
ben aracımı vermem kusura bakmasınlar gül gibi crx verilirmi
bencede verilmez abi.
Hurdaya çıkma , preslenme durumlarını zati ihtimal ihtimal dahilinde tutmuyorumda ;; bu iş en çok benim zararıma olucak vergi konusunda.Her görüşümde moralim bozuluyo bu konuyu.Geçen sefer 600 ödedik zaten.Peki klasik sahipleri vss ne yapıcak?
ben vergisini oder binerim nedir yaa isyan etmeye başladım
25 yaş 5600 cc vergisi moral bozucu oluyor biraz:D ,,peki bi arkadaş vardı ,, camarosunu kaporta boya ve motora vereceği için ve tahmini bir yıldan fazla süreceği için trafiktan çektirmişti , bizde o şekilde bişey yapsak olmuyormu? Çok zorda kalmadıkça zaten kullanmıyorum.İkinci araba varsa semt dışına dahi çıkmıyorum.Şu an ödediğim senelik 1200 lira yeni düzenlemeyle çok daha uçuk pozisyonlara ulaşırsa öyle bi yol izlememiz mümkünmü?
2014e kadar vergi sistemi değişecek, avrupadaki gibi emisyon oranına göre vergi alacaklar. Bundan dolayı da 15 yaş altı arabalara daha çok vergi yeni arabalara daha az vergi alınacakmış.
daha henüz kesinleşen bir konu değilmiş.
ölü arabalar içindir temiz arabaları niye alsınlar ki
öyle bi dünya yooook.benim arabamı benim elimden alacak adama o eli :D