ps3 + gt5 2000, tl ahahahahah :D
Printable View
ps3 + gt5 2000, tl ahahahahah :D
Saçma sapan bir haber :)
sahibinden playstation 3 =)) 2 kol 1 GT5 .. Ek kasa civic takas olur.
daha 2 saat önce aldım bir an haber kötü sandım patlasaydı direk bahtsız bedeviydim :D şu an dolar milyarderi gibi hissettim kendimi.
vtec ile takas olur :D
tholl-ga yaa yerleşme zamanı geldi :D
zulalamak lazım aslında : )
nolcakki koca sony...hemen 4'ü sürerler piyasaya film formatlarını engelleyip :D
iyide bu kalan ps3 lerin değerini arttırmaz aksine hepsini çöpe çevirir, çünkü böyle bişey gerçekten varsa Lg ye telif ödeyecek sony, ödemesse blue ray i kullanamayacak. bu durumda şu anki ps3lerin hepsi perte çıkar.. ama öyle bişey yapmazlar tabiki paşa paşa öderler telifi
satılık tertemiz slim kasa :) o kadar temiz ki üzerinde bir karış tozuyla beraber veriiyorum :)
Sony'nin de amerikada LG'nin Cep Telefonları hakkında dava olayları var
iki firma orta yolu bulur büyük ihtimal yani sen bana birşey yapma ben de sana yapmam :)
hayır işte.. yenilere blu-ray özelliği ekleyemez sadece sony. eskilere dokunamaz kimse. ha sony'nin avukatları balls lu ise o eskilerin telifini ödetmezler. veya en kötü sony eskilerin de telifini öder.
ama eskilere birşey olmaz.. ha ne olur dersen vtec ile takas olur :D
blu ray oyunda satamaz haliyle, o makinelerinde hiçbir esprisi kalmaz. blu ray sürücüsünün telif hakkı olduğuna göre diskinde buluş patenti onlardadır doğal olarak. avukatı bilmem ama dava kazanıldıysa ya mallar toplatılır yada paşa paşa hakkı neyse anlaşırsa tabi iki taraf o ödenir. yasa böyle..
sony çozer o mevzuyu ya :D
eğer çozemesse altın gibi değerlenicekmi şimdi konsollar :D
satılık gt5 doğan slxle takas olur :D