oranlar aldatmasın arac 5000 devir cevireiyor kesilmeden ondandır hrld ..
bekir yazmıstı 6 son 304 km
Printable View
sport ve cupra arasında enjektör farkı yokmu
yok abi bildiğim kadarıyla.
pd130 ve pd160 arasında , emme manifolduyla beraber filtre ve boruları farklı , pd160ta daha geniş bunlar çap olarak.
bir de pd130 da 1749va turbo mevcutken pd160 ta 1749vb kodlu turbo mevcut.Bir de intercooler ları farklı sanırım.
edit: pistonlar da farklıymış;
pd130 lar 19.5:1 sıkıştırmaya sahip, pd150-160 lar 19.1:1 sıkıştırma oranına sahip.bu arada enjektör parça numaraları aynı, enjektör farkı yok.
tabiki yazılımda farklı :)
Bir araç daha var;
2003 PD TDI Sport.
Reflex Gri,
Sunroof,
Seat Sport 3 Kollu Karbon Direksiyon,
Deri Döşeme,
Seat Sport Momo Pedal Seti, Seat Sport Momo El Freni,
Oem Yağ Sıcaklık göstergesi ve Voltaj göstergesi vs vs.
Sport 'ların bundan daha dolusu yok diye biliyorum.
bekir abinin yakında ferrari geçmesinden korkuyorum :D geçerse ferrari sahibi arabayı yakar diye :D
zaten 2002-2004 arası sport 2004-2008 arası FR olarak adlandırılmış bu araçlar, en azından araştırdığım bikaç kaynakta öyle yazıyordu :)
Tüm TR 'de toplam 2 tane temiz Ibiza olduğunu nerden biliyorsun?
Bekir 'in arabasını yakından gördün mü? Temizliğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ben yakından inceleme fırsatı buldum. Taban halısı bile yok saca ayak basıyor. İçinin sökülmüş olması temiz olmadığı anlamına gelmez. Bilmeden, görmeden konuşmayalım lütfen!
Dip Not: Çok çok özür dilerim amacım Bekir 'in arabasını kötülemek değil lütfen yanlış anlaşılmasın. Buradan Sayın Bekir Paşaoğlu 'na sevgiler, saygılar.
arkadaslar 2 tane felan filan bunlar bence hikaye seyler izmir güzel yalıda çağlar abimizde yani bekir abinin yakın arkadasında siyah renkli varr ..
ünlemli zartlı zurtlu konuşmaya gerek yok mesajımdan alıntı yaparak.. 2 ay öncesine kadar arabanın a dan z ye herşeyi hakkında bana soru soran nerden buluruz diyipte sonra atar gider yapmaya gerek yok ;) herkes rahatına bakar bana cevap olacak şeyi alıntı yapmadan daha sakin yazarsa yazmak isteyenler sevinirim ;)
Sana soru sormamın sebebi bilmemem ya da anlamamam değildi. Şerefim ve namusum üzerine yemin ederim ki dalga geçmekten başka bir amacım yoktu :D Cevaplarını duyarken ya da okurken çok keyif alıyorduk. Arkadaşlarla aramızda eğleniyorduk malzeme çıkıyordu :D Bozuk plak gibi sürekli aynı şeyi yazma bana :) Yaptığın terbiyesizlik yüzünden aramız açıldı çok üzdün beni, sensiz bir hayat düşünemiyorum nasıl yapsakta ben sana eskisi gibi sorular sorsam sende cevaplasan :hoo:
Hep öyle oluyosunuz zaten ne kadar neselisiniz :) yaptıklarınızı gördükçe de ben cok keyif alıyorum :) siz eğlendiğinizi sanmaya devam edin :):) derdin varsa pm at ;)
Ha bu arada cok bilgiliyseniz yaptiklarinizla övünün yazdiklarinizla değil ;)
Biz eğlenelim sen küçük turbonla kendi başını ye :D
Sen kimsin ki senle derdim olsun?
Ha bu arada 2 yıldır sanal alemde turbonu büyüttün, egzantrik taktın, enjektör taktın, draglara katılıp kupa aldın. Hadi bakim real hayatta görim seni :hehe:
Turbom büyük olupta bir defa bile birini geçmemekten iyidir en azından :) hazır araba aliptA kendi eserin gibi davranma icraat yap ;) görürsün neyin ne olacağını ;) yapabileceklerinin en iyisini yap hodri meydan