çok geçmiş olsun ucuz atlatılmış bi kaza olmuş...
Printable View
çok geçmiş olsun ucuz atlatılmış bi kaza olmuş...
geçmiş olsun benzer bi durumda benm basıma gelmişti..
ılla ruhsatlı sılah taşıycaz dımı su lafları duymamak ıcın S:
belde sılah la dolaşicaz onu ıstiyolar :S
kazayı işe gıderken gördüm geçmiş olsn tekrardan :S
ben artık serseri muamelesi görmekten çok sıkıldım allah bu memlekette modifiye yapanın yardımcısı olsun:(geçmiş olsun allah korumuş..
geçmiş olsun
Geçmiş olsun kötü bir durum :(
Arabamız egzozlu guclu spor ve gencız neyiz bir serseriyiz terorıstız can dusmanıyız :icon_tup:
geçmiş olsun türk milleti :)
çok geçmiş olsun gerçekten yaş gençse çok büyük sıkıntı benim aracıma sağ şeritten giderken arkadan vurdular amcanın teki kaza yaptırmışım trafiği sıkıştırmışım diye e 5 te aracı sağa çekip
üstüme yürümüştü :@
gecmıs olsn kardes allh beterınden saklasn sen yapmıssn yapacagını zaten
geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın böyle birşeyi hiç kimseye.
geçmiş olsun..
Nefret ediyorum su lafi kullanmaktan ama TURK MILLETI ISTE CAHILL. Inanin bi kac kere buna benzer durumla karsilastim. Haksiz yere suclaninca nevrim donuyo girtlakliyasim geliyo insanlari.
Cok gecmis olsun.
geçmiş olsun kardeş.
evlerden ırak bi durum.
geçmiş olsun..
adımız çıkmız 9a inmez 8 e...bu memlekette efendilik işe yaramaz kardeşim..dah 1 sene önce kırmızı işikta bir mersedes bir kadina çarpti ve kadın öldü....ne çabuk unuttu o yaşli amcalarimiz..onun marabası mersedes ya o efendidir.....böyle memleketinde böyle anlayışinda böyle anlayanlarında......nerde bu adalet...çevirme yapmayı bilirler ama adalet dağitmaya geldimi gerisi traş......burası türkiye kardeş .sana geçmiş olsun ..Allah birdaha göstermesin...
arkadaşlar hepiniz çok sağolun.
bu arada araçta herhangi bi modifiye yok öğrenci işi uno araç bide modifiyeli olsa linç ederlerdi heralde.
ya aslında bakma sitemizde bile var bu tarz insan. isimlerini nicklerini vermicem mesela bi keresinde en az 15i sitemize üye ortalama 20 kişinin olduğu bi toplantıda ufak bi kaza oldu. suçlu olan sitemizde üye olan arkadaştı ama o an olayı görmedikleri için suçsuz olmasına rağmen gidip karşı tarafa sataştılar.
yani suçlu arkadaş adamın bi suçu yok diye söylemeseydi bizimkilerin elinde kalıcaktı. anlamadan olay çıkarmamak şart. suçsuz yere adam dalınsaydı rezil olcaktık. hatırlayan vardır belki o olay konu olarakta açılmadı o yüzden forumda :)
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın genciz çekicez yapcak bişe yok. en basiti cam filminden babamı çevirmiolar bana giydiriolar:)