|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MegyRS - Ep3 - 205gti
|
Galatasaray & Gaziantep kupa maçını seyretmek için TT Arena ya gideceğiz.. Biletleri internetten aldığımız için önce cevahir e uğrayıp biletlerimizi almayı ve oradan metro ile stada geçmeyi planlıyoruz.. İlk kez gideceğimiz için sorun yaşamak istemiyorum , İzmit ten TT Arena ya gitmenin daha mantıklı , kolay yolu ile ilgili daha önce stada gitmiş , tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum..Araba ile stada kadar gitsek park problemi yaşarmıyız , stad daki biletx gişesi açılmışmıdır vs.vs...
Şimdiden teşekkür ederim.. __________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
dostum metro ile gideceksen cevahirden binip sanayi mah durağında inip oradan aktarma ile stada geçersin direk
ama maç günü kalaba olacağını düşünerek bi şekilde otobüsle falan seyrantepeye geçip yürüyerek stada ulaşabilirsin |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
arabayla gitmenizi önermem maçın son 10 dakikası çıkmalısın bnce yoksa metro durağının kapısında izdaham oluyo biraz
genel olarak ulaşım kolay mecidiyeköydede binebilirsin sanayi durağında in yeter ... bn ilk gittiğimde taraftarları takip etmiştim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
ulaşım için mustu abiye katılıyorum
inş eleriz g.antebi __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: o ''bir dört'' artık , TOO RUNCU... :)
|
metroya bin galatasaraylıları takip et..
__________________________________ İMZA KURALLARINI OKUDUM ... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Cevahir den biletleri alıyoruz , arabayı otoparka bırakıp metroya biniyor ve sanayi durağında iniyoruz , illa takip edecek birileri denk gelir stada ulaşıyoruz.. Çıkışta yine metro ile cevahir e dönüyor otoparktan arabayı alıyor ve İzmit e dönüyoruz.. Sanırım en mantıklı olanı bu ?
__________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hangi kategoriden aldınız
bizde stadda olucaz 0539 673 52 93 ilk defa gidicez kaybolan arar
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
![]() en temizi arabanızla seyrantepeye gelmek tatlıses kebapın oralarda arabanızı park etmek ve 5-7 dk yürüyerek stada varmak |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
metro da cok izdiham oluyor rahat degil ama indi bindi yapmadan en hızlı ulasım yolu.onun dısında aracınızla seyrantepe civarı bir yere gelip oradan yurumek...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Bu arada GKD sen arabaylamı geliceksin.. ???
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Çok iyi bir seçenek ancak biletix gişesinden biletleri almamız gerekli , seyrantepe de alınabilecek bir yer varmı , yoksa illa cevahir e uğrayıp biletleri almamız mı gerekir ????
__________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Teşekkür ederim (mmustu) , tüm rezilliği çektik , elendik geldik..
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
valla gidiş rahatta dönüş çok rezalet ya 1 1.30 saat sürdü dönüş izdiham yaşanıyor metro giriş ve metroya binişte bide çektiğimiz eziyetde deyseydi...
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
YOLU MUSTU ABİYE TARİF ETTİRİRSEN OLACAĞI BU
şaka biyana cidden cok fena durumdayız ... keşke takımı komple gönderip genclerle çıksalar. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
açeydim gollarımı getme deyeydim !
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
çetin allah seni
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 22:16 ::::

genel olarak ulaşım kolay mecidiyeköydede binebilirsin sanayi durağında in yeter ... bn ilk gittiğimde taraftarları takip etmiştim