|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
arkadarşar abilerim okulumuza beden eğitim seti eksik onun için oylarınıza ihtiyacımvar bir tıklamanız oy vermeniz yeterli şimdiden teşekkür ederim
saygılar linke tıklayarak okulları listele deyin şehri rize yapın orda BARBAROS TEKNİK VE EML Okulunu deseteklerseniz teşekkür ederim tekrardan Favori Canım Okulum auf Facebook __________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Destekledim
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tamamdır kardeşim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Çok saol abim
saolasın abicim __________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
yokmu başka destek veren
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
eve geçince atarım şirket engelliyo daha iyi eğitim daha düzgün bi yeni nesil bence...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
çok sağol abi
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: FA548
|
Tamamdır kardeşim destekledim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Desteklelim tabiki ancak bu tur hayir islerini arac olarak kullanip data toplayan "FAVORI ALTIN" gibi firmalarinda niyetinin okul yada birine yardim etmek degil bunu ticari kar a cevirmek oldugunu unutmayalim .
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
![]() saygılar __________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ef
|
tamadır
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
bende beden ogretmenıyım yokmu hayrsever okula malzeme alıcak
ben öyle yardım ıstyrdum tabı denk gelırse herkes etmıyr cunku aldıgın malında faturasını gsterır hocan hem guvende saglanmıs olur
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
eywallah ustam
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
burdan bıraz zor
ben kendı maasımla gecen donem cok sey yaptım busenede yapıyrum fuak tefek seyler
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Nike Capri
|
oyumu verdim hemşerim... ama böyle bi yardım için böyle bir yola başvurulması gerçekten çok şaçma..
__________________________________ Cesaretin Yoksa İzLe RizeLi
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |