Böyle şerefsizler yüzünden gerçek yardıma muhtaç insanlara yardım edemiyoruz...
Printable View
Böyle şerefsizler yüzünden gerçek yardıma muhtaç insanlara yardım edemiyoruz...
bende kız arkadaşımı anadolu tarafına bırakıcaktım ataköy opetın orda 3 kadın durdurdu actık camı
kadın doum yapıcakmıs benden taksi parası istedi bende hastaneye götüriyim diyince kadın benim kanamam war koltuğu rezil ederiz dedi bende sorun olmıycaını hastaneye bırakabılıceımı soledım bunun ustune kadın benım doktorum hastanem ümraniyede parasız kaldık filan deyince bende karşıya geçiorm dedim kadınların suratı bozuldu:D ondan sonrada durmadım zaten. Aynı kadınları bilgi unıversıtesı santral kampüsünün ordakı ışıklardada gördum dıkkatlı olun paranızı kaptırmayın
serefsizligin daniskasi resmen.
dolandırıcılar derslerine çalışyor yeni seneryolarla. pes artık dedirtiyorlar her seferinde.
Yuh :mad: Şerefsizler.
aynen banada oldu her aksam spora gıdıyorum bayagı bı zaman once tam cıktım marınadan gobegı dondum karsımdalar banada aynısını yaptılar gelın acıbadem surası dıyorum yok para ver ayagı
bu aralar 2dır karsılasıyorum bı teyze ıyı gıyımlı ılk atakoy plus un ordan yesılkoye baglanırken karsılastım avukatım vs dıyıp benı suraya kadar goturebılırmısın dıyor ben oraya gıtmıyorm suraya gıdıyorm desende orasıdaolur dıyo
bugun gene karsıma cıktı capacıty otoparktan cıktım karsımde actım camı benı atakoy ısıklara bırakırmısın dıyo dedım sahıle cıkıp yesılkoye tarafına gıdıcem bende gıdıce olur dıyıp bınmeye calıstı cozemedım nıyetını
ah bana söyleleri bi denk gelse
şerefsizler yaaa kasımpaşada da bi teyze görünümlü kadın öyle yapmıştı bize illa para dedik yok para falan yürü :D
en malı bana denk geldi arkadas adam gay cıktı
Üçkağıtçılıkta sınır yok :)
konu cok güzel olmuş elinize saglık okudum :S artık şaşırmıyorum bu tür olaylara geçmiş olsn :/
Geçmiş olsun.Bunun gibiler yüzünden gerçekten ihtiyacı olup ta el açan adam aç kalıyor.Hergün yollarda görüyorum ve hepsinde de artık düşünür oldum.Acaba bahsettiği şey gerçek mi?
basınıza daha kotu seylerde gelebılırmıs bu durumda.allah kotulerle karsılastırmasın.gecmıs olsun..
babamın bir arkadaşı param yok memlekete gidicem die para isteyen bi üçkağıtçıyı zorla otobüse bindirip biletini alıp memleketine göndermişti muavinlere de numarasını verip bunu indirmeyin sakın diye tembih etmişti.
Bende açım diyene param oldukça yemek alır veririm bir kuruş para vermem.
para koparmayı parfüm satma ayağına yapanlarda çok gecen sene İstanbulda Maltepe sahilde alışveriş merkezlerinn orda arabayı park ettim. Biri geldi plakan 35 bende İzmirliyim dedi.Thy de çalışıyorum hediye parfüm verdiler 2 tane kimlik gösterdi sahte tabi :) kız arkadaşımla geldim param kalmadı parfümleri alırmısın 150 lira dedi. İstemem dedim üstüne 2 tane Bvlgari saat veriyim dedi.Param yok dedim bankadan çekelim dedi.Parfümlerde saatlerde sahte belli aklınca para koparmaya çalışıyor. Oyununa gelsem bankaya gitsem belki sifremi görmeye çalışıp kartımı çalcakti direk kapadım kapıyı uzaklaştım :)