|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
son bir kaç gündür sanki arabanın gögüslügü titriyormuş gibi sesler gelmeye başladı rolantide bile inceden sesler geliyor gibi eksoz biryere sürtüyor galiba dedim ama bugün lifte kaldırıp baktım eksozmu kasıyor diye yok bişi benim tahminin motor kulagı kopucak gibime geliyor...başına byle bişi gelen oldumu hiç onu merak ettim....
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: civic
|
yani en mantıklı ihtimal kulak gibi
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
motor kulağıdır muhtemelen. aynı olay bende de olmuştu ve kulağı değiştirince sorun çözüldü.
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
% 100 kulaktann
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
arkadasım motor kulagından degıl emın ol bendede vardı o şöyle çözdüm motorda zaman ıcınde kuruntu ve katran olusuyor bunlardan kaynaklanıyor sarsıntılı calısması vürth ün motor içi temizleme sıvısı var 25 lıra falan al onu yagın ıcıne dök 10 dk calıstır oyle sonra bosalt yağı yenı yağ koy gidicek o sarsıntı emın ol aynısı vardı cunku kafayı yemıstım inceden tıtrıyodu oyle bak kesın çözüm budur hocam tesekkur edersın bana google yaz vürth motor ıcı temızleme ddıye cıkar zaten hatta gıttı gıdıyorda falan bulursun 25-30 lıra bısey
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
walla katkı maddesi pek saglıklı grmüyorum ama mantıklıda olabilir.ama bana daha çok motor kulagı çürümüş gibime geldi beyinin altındaki __________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Mercedes C180
|
Eğer alt devirlerde sarsıntılı ise yüksek ihtimal kulaktır..Belki aracınız için üretilmiş daha sağlam gazlamaya daha dayanıklı kulaklar vardır araştırın yada yeni kulak takın sonrada Tork damper ile gücü daha rahat yere aktarabilirsiniz..Keyifli sürüşler.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
hafif gaza basıp motoru dengeleyince kesiyorsa kulak, sert kulak takanlar yazar nasıl oluyor diye.
motor içi ile alakalı olsa rolantide istop etmek ister bozuk çalışır teklemeden dolayı titreşim yapar. beyin altındaki kulak yüzünden bikaç araba pert oldu dip not. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
büyük ihtimalle motor kulağıdır. Bende zamanında 106 da kırmıştım araba masaj koltuğu gibi titriyodu
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
walla diger aracımda temra motor kulagı wardı ama bi problem yaşamadım
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Kaldırmışken kulaklarıda kontrol etseydin keşke abi...Muhtemelen kulaktır...
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
sabah servise gidicem artık orda bakıcaz neyi war neyi yok. ben alt degilde üstteki beyinin altındaki kulaktan şüpeleniyorum __________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
sağ kulaktır büyük ihtimalle.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
sağ motor kulağı kankaa kesin emin ol
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
alt motor kulagı çıktı... sipariş geçicem elinde olan warmı
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]() |
bu sana dedıgım katkı maddesı falan degıl yanlıs anlama tabıkı bende karsıyım katkıya falan bu motorun ıcındekı pis yagı katranı temızlıyor ındırıyor assagıya aynı sorun vardı bende uyuz oldun enson bunu denedım hatta yagı bosallıtıgmda o kadar guzel temızlemıstıkı yag cubugu gümüş kolye gıbı tertemız cıkmıstı benım dedıgımı yap pısman olmazsın +benım araba sogukken lıfterları bosaltıyordu katkı falan koymustum zamannında onları bıle düzeltti maşallah saat gibi calısıyo dedigimi dene motorun sarsıntısı gıdıcek guven bana
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: ......
|
Geçmiş olsun.. __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
![]() |
o zaman sorun yok
benım dedıgım cok az bı sarsıntı böyle kılcık olunacak cısnten
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
alt motor kulağı derken sanzuman kulağının için.deki takozumu diyorsun,yoksa beynın altındakımı..beynın altındakını söktünmü?yırtık varmıydı?
__________________________________ TU5J4/L3 'cüyüz dedeeeeeee
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |