Değişik bişilr olsun dedik alper kardeşiminde payı çok buyuk sağolsun ama renk konusunda ben kararsız kaldım sıyah yaptım etrafı kırmızıda olabılır ılerleyen zamanlarda alt eki soktum bişi için ona yorum yapmayın
![]()
Değişik bişilr olsun dedik alper kardeşiminde payı çok buyuk sağolsun ama renk konusunda ben kararsız kaldım sıyah yaptım etrafı kırmızıda olabılır ılerleyen zamanlarda alt eki soktum bişi için ona yorum yapmayın
![]()
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
güzel olmus abi,ellerinize sağlık.
aslında 2 tane değilde ortaya ince birtane koysanız fena olmaz mıydı onu da görmek gerekir...
Hos olmus..karbon kaplasan nasıl durur acaba?..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Araç muayneye gıttı bugun babama sökdemişlerilginç stopları falanda soktuk orj. taktıkakşam hemen tatktım eski halıne geldi 2 lide guzel oluyor panjur mertcanda vardı farklı olsun dedik evet jantlar KM nın tşkler yorumlar hoşuma gıttı
ben kötü bişey yaptırtır mıyım nan sanaama çerçewenın kırmızı olması şart bence.. bu haliyle acayip büyük duruyo parjur
kaan güzel durmuş yaw bence kırmızı fln yapma hiç bi yerini geniş durmuş önü.muayene olayınıda duydum bende götürmeyi düşünüorumda onay werdilermi stopları fln sökünce??
güzel durmuş ama bi fikir vermek isterim kırmızı renkteki civiclere siyah mugen panjur süper oluyor acaip sert duruyo önden![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)