Bir efsane otomobili daha kayıp edicez yazık.. :)
Printable View
Bir efsane otomobili daha kayıp edicez yazık.. :)
bir başka deyişle , subaru ile başa çıkamadılar
ben hiç alamam bu gidişle evo 8 i :D
çok saçma yine yap kardeşim elektirikli otomobilini sen ne tuaf kişilikler var ya :D
amerika pazarı ile dünyanın geri kalanını bir tutmamak lazım. Amerika marketing anlamında bambaşka bir dünyadır...
evo olmasa mistsubishi mi kalır falan diyen arkadaşlar mitsubishi markasını bence bir daha düşünsünler :) adamların en spor arabasının en çok satılan olduğunu mu sanıyorsunuz ?
elektrikli motorlar ile ilgili değişim aslında çoktan başladı, ingilterede elektrik motorlu araçlara çok ciddi devlet desteği var yavaş yavaş bir çok üretici bu yöne eğilecek. Belki biz görmeyiz ama çocuklarımız ya da torunlarımızın çok fazla benzinli araç kullanacağını düşünmüyoum.
Mitsubishi nin performans modellerini jackie chan filmlerinde tanıştım.Çok sevdim çocukluğumda önemli yerdeydi.3000 gt,Galant VR-4,evo,eclipse..
Şimdi de Evo.Hepsi teker teker gidiyorlar.Çok üzülüyorum çok hatıra fotoğraflarım yanıyor offf.
Mitsubishi sportif bir markaydı gözümde şimdi eser kalmadı. Elektrikli bir araç falan flan yalan oldu.
yerinde bir karar olmuş.
Otomobilleri sadece "otomobil" olarak görenler elektrikliye binsin, istediklere yere gidip gelsinler.. Benzin bize kalsın ki gelecekte tadını çıkaralım..
evo gidiyor
zero sports iflas etti
arc iflas etti
ilginc bi hafta :)
desenize artık millet turbo yerine kabloyla pille drenç sökmekle uğraşıp yanıcak :D
evoları stoklamak lazım ozaman 6 dan 10 a kadar bırıktırın 20-30 yıl sora kalsık nıyetıne gıder hepsi :D
Mitsubishinin tek adam gibi performans arabası vardı o da bitti,marka da bitti bence.
3000gt
eclıpse
ne oldu bunlara ?? uretılmeyecekmı bunlarda ?
şimdi ilerde bizim çocuklarımız pilli arabalramı binecek daha hızlı gitsin yarışalım diye duracel pilmi takcaklar :D