|
|
#1 | |||
![]() |
Türkiye Mart ayının ikinci haftasında yoğun kar, tipi ve fırtınaya tutulacak...
04 Mart 2011 Cuma, 16:42:56 İstanbul Boğazı'na kar yağabilir, sıcaklık -2 derece hissedilecek. Fırtınanın hızı 80 kilometreyi geçecek. ![]() Türkiye beyaza bürünecek, yeni haftada pazartesi günü kar yağışı, tipi ve fırtına geliyor. Pazartesi-perşembe günleri arasında Türkiye genelinde yoğun kar, fırtına ve tipi etkili olacak. Romanya üzerinden Türkiye'ye inecek kuvvetli soğukla birlikte kar pazartesi günü önce Marmara Bölgesi'nde Trakya, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik ile Bolu, Batı Karadeniz geneli ve Kütahya boyunca başlayacak. İstanbul'da pazartesi günü çok kuvvetli poyrazla önce sulu kar bekleniyor, Çatalca ve yüksek tepelerde kar erken başlayabilir. Salı günü kar yağışı Çatalca-Beylikdüzü taraflarında yoğunluğunu artırabilir. İstanbul Boğazı çevresinde de bekleniyor, sıcaklık fırtınayla birlikte salı günü -2 derece hissedilecek. Çarşamba günü de aralıklı kar yağışları devam edecek. Ankara'da pazar günü yağmur var, pazartesi önce sulu kar başlıyor, akşam saatlerinde yağış kara dönecek. Başkent perşembeye kadar üç gün boyunca beyaza bürünecek, kar ara ara yoğun yağacak. Perşembe gününden itibaren yağışların batıdan çekilmesiyle sıcaklıklar yavaş yavaş artacak. Yarın ise Türkiye genelinde yağış yok, pazar günü Marmara, Ege ve İç Anadolu ile Antalya'da hafif yağmur şeklinde yağışlar var. Poyraz pazartesi günü Marmara ve Kuzey Ege boyunca çok kuvvetli esecek, salı günü Ege Denizi ve Batı Karadeniz boyunca fırtınanın hızı 80 kilometreyi geçecek. Kar yağışı salı günü tüm Marmara, İç Anadolu, Karadeniz'in geneli, Doğu ile Ege'de Muğla, Akdeniz'de Isparta'ya kadar yayılacak. İzmir'de bile sulu kar bekleniyor, dağlarında orta kuvvetli kar yağacak. Çarşamba kar Türkiye genelinde devam edecek. Akdeniz'de pazartesi-çarşamba arasında çok kuvvetli, çarşamba günü ise şiddetli yağmur bekleniyor, dağlarda ise yoğun kar var. KAYNAK: NTVMSNBC |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .
|
Pazartesi, salı günü haftanın son 3 iş günü istanbulda kar yağacak demişlerdi yagan bir şey yok artık inandırıcılığı kalmadı metorolijinin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
o zaman hafta sonu av yapılır
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
hah işte tam doğalgaza zam yapma zamanı
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: yok
|
Olmaz bişii..
bu dmi'de sallıyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
ben yatak döşek hasta yatıyorum biraz daha soğuk gelirse halim fena zaten okul nöbetçisi oldum dün,akşamına salya sümük inşallah fazla soğumaz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
haftaya kanarya adalarındayım bir sonraki hafta maldivlerde tatilde
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
üşüyorz reyizz
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 'Ford Fiesta 1.4 TDCİ
|
bu sene nedense kara hasret kaldık bi yağsada şöyle lapa lapa ne güzel olur
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 11 Cupra-10 Suzukı sx4 at-07 Mıtsubıshı fuso f859e-01 as950-Kepçe-Forklif-10 150cc Kanuni...
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
Goktug almanyada hava iyi burda mi kalsam havalar isinana kadar
![]() Bu arada fortuna dusseldorf formasi bulamadim zaten 70 euroymus fiyati ben donunce sana galatasaray formasi alayim daha iyi valla
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
weather.comda kar gosteriyo bu sefer yagacak bence ankara icinde haftaya sali carsamba diyo bakalim ne olacak
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Bu sefer yağacak ki yağsında zaten özledik beyaz beyaz yağsın şöle cilalı cilalı gezelim
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Bakalım yağacak mı
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
son soğuklar artık..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: TC VTİ :)
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ef
|
kar yağarsa soguk kırılır ceyranda kalmaktan kurtulurum biraz
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: civic
|
Uyandım.. Baktım heryer bembeyaz.. İşe gitmem gerek ve şirket arabasının lastiği kuru havada tutmuyor.. Hay aq ben böyle işin, gelsin 5 puan
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
valla dunden daha sıcak hava
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|