|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GRA GC
|
İstanbuldan saat 11 gibi yola çıkıcam araba ile. En az km yapabileceğim yol güzergahı nasıldır ?
__________________________________ Engine Type: EJ20G |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
kanka ne yaparsan yap çanakkale üzerinden gitme
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
ben genelde sırkecıden vaupra bınıyorum hareme gecıyorum kgs yok ıse kgs varsa kopruden gecıp ızmıtı dolanıyorum yalova bursa bursadan otobana gırıyrum sehır merkezıne gırme ondan sonrası zaten devam
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
En kisa avrupadan yenikapi bandirma ido ile olur bandirma izmir arasi 280km diger secenek anadoludan pendik yalova kullanmak buda 390km falan. Hic olmadi daricadan normal feribot o da 100km kisaltiyor sanirim. Yalova bursa balikesir manisa izmir seklinde en kisa yol digerleri dolastirir. Fiyatlarda yenikapi bandirma 125 yalova pendik 55 darica yalova 45 lira
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Yenikapı – Bursa seferi sadece sabah 7 ve akşam 18 de ne yazık ki
Şu durumda sanırım Anadoluya geçip ordan binicem arabayla __________________________________ Engine Type: EJ20G |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Pendik-Yalova son seferide 21.30'da hatırlatayım
Darıcadan da doldukça kalkıyor.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
hocam kgs bul karsıya gec ordan ızmıte devam et vapura bınceksen bınersın otobuslerın gıttıgı vapur ıskelesınden eskıhısar -topcular ama yok bınmıcem ben 55 tl vermıcem devam etcem dıyosan korfezı dolanırsın 12o km
yalovaya gelırsın ordan bursa balıkerıs susurluk felan devam edersın
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Uğur araba ne? Birde anadoludamısın-avrupadamı?
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Sirkeci-Alsancak feribot kalkardı eskiden. Arabalar km yapmasın diye bu yolla getirirdik. Tırın tırın geliyor ama geliyor. Hala var mı bilmiyorum. 8-9 saat sürüyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: berlingo
|
eskihisardan topçulara feribotla geçersiniz. Sonra bursa balıkesir izmir devam..
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
kısa olanı bandırma, fakat malıyet acısından arac dizelse korfez donmek ama ısıklar fılan yoruyor+ yol ıyı deıl.. eskıhısar topculardan gecmek en ıyısı bana gore.. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
uğur nerde oturduğunu bilmiyorum ama , ben olsam , eskihisar-topçular vapuru / yalova / bursa (aydınla öğle yemeği
/ izmir yolu üzerinden devam ederdim ...
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Civic
|
Yalova Bursa arasına dikkat et. Çok radar vardır. Hatta feribotta çıktıktan sonra çevreyoluna bağlanırken hızına dikkat et. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: yok
|
45 lira topçular eskihisar.Vapurdan inip şehir mekezindeki ada'ya kadar yolda radar yok.Süpürgelik rampasına dikkat malum hava ayaza keser gece orda.Sonra susurluk manisa falan manisadan aşşağı sallandır
10 yılıdr o yolu kulanıyoruz.Diğer bütün şıkları denedik ama en kısa olanı bu.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: acura integra turbo & focus hb tdci
|
ne yaparsan yap Çanakkale üstünden gitme
![]() ![]() ![]() ![]() adamları o yoldan göndermişler
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
beyler neden çanakkale üzerini önermediniz yaw
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: chipli :combo 1,3 cdti, ford fusion 1.4 tdci oda chipli :)
|
dizel araç ile istanbuldan izmir güzergahı
-istanbul avrupa yakasından hareme ordanda otobana bağlanıp yola çıkıyorum -otobandan ie izmite girerek körfezi araç ile geçiyorum sebep sie taksi 40 lira feribot deymiypr cebimde 20 lira kalıyor -bursadan ise karacabeye kadar ilerleyip balıkesir ordanda manisa ordanda izmire varabiliyorum. eğer rahat gitmek istersen manisa kırkağaç tarafından deniz kıyısından gidebilirsin. dur kalk olur ama güzel oluyor sebep ise manisa yolunda çok tır ve kamyon var sıkıntırlı olabiliyor. __________________________________ GOT DİESEL&TORK |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Yol boyunca yazdıklarınız cepten okudum ama cevap veremedim.
Sizinde dediğiniz gibi Eskihisardan yalovaya geçtim. Ayrıca yine dediğiniz gibi bir sürü radar vardı, 90 a kitledik ve radarla uğraşmadan geldik. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. __________________________________ Engine Type: EJ20G |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|